You are currently viewing Hatalmas díjat nyert a Demon Slayer Manga

Hatalmas díjat nyert a Demon Slayer Manga

A Demon Slayer hatalmas sikernek örvend és nem sokára meg fog jelenni az új Entertainment District Arc is, amiről ebben a cikkünkben olvashattok

Demon Slayer Manga cover

Japan Cartoonists Association (JCA) hétfőn kihirdette az 50. Japan Cartoonists Association Awards nyerteseit. Koyoharu Gotouge Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba mangája nyerte a fődíjat a manga kategóriában, és Joruju Piroshiki saját kiadású műve a NEW NORMAL! elnyerte a Cartoon divízió fődíját. Minden fődíj tartalmaz egy arany emléktáblát, érmet és 500 000 jen (kb. 1 381 000 Ft) nyereményt. 

Ezenkívül a War’s Unwomanly Face, Keito Koume manga-adaptációja, Svetlana Alexievich Nobel-díjas író II. Világháborús, a Vörös Hadsereg női katonáiról kapta a Manga Kingdom Tottori díjat. Sōtensha EYEMASK egy-paneles mangája elnyerte a Manga Kingdom Tosa díjat. Kenzo Takada Okiagari Koboshi projektje elnyerte a MEXT díjat. Mindhárom díj egy ezüst emléktáblát, érmet és 200 000 jen (körülbelül 553 000 Ft) nyereményt tartalmaz. 

A JCA 1972 óta minden évben megtartja Japan Cartoonists Association Awards díjait. Machiko Satonaka volt az idei kiválasztási bizottság vezetője. A bírák között volt Shōji Igo, Kamakiri Uno, Hiroshi Odagiri, Kōji Fujishita, Moto HagioMitsuru Miura, George Morikawa és Ikuya Kōmori. Díjátadó ünnepséget tartanak az Imperial Hotel Tokyo-ban október 1.-én. 

Forrás: www.nihonmangakakyokai.or.jp

Demon Slayer banner

Vélemény, hozzászólás?