You are currently viewing Gon és Killua valószínűleg nem fog szerepelni, ha a Hunter x Hunter anime visszatér  

Gon és Killua valószínűleg nem fog szerepelni, ha a Hunter x Hunter anime visszatér  

Közel 3 év szünet után megerősítették, hogy a Hunter x Hunter manga visszatér, mivel a sorozat szerzője folyamatosan dolgozik az új fejezeteken. Miután a mangasorozat visszatér a Shonen Jump magazinban, nem kell már sokáig várni, hogy a Hunter x Hunter anime is visszatérjen. 

Az anime utolsó epizódjaiban láthattuk, ahogy Gon és Killua útjai elválnak, hogy külön folytassák kalandjukat, Gon Freecs apjához ment, míg Killua úgy döntött, hogy kishúgával, Allukával tölti az idejét. Most a rajongók azon tűnődnek, vajon újra látják-e Gont és Killuát, ha az anime visszatér? 

Hunter x hunter

A manga jelenlegi története főleg Kurapikára koncentrál. Úgy is mondhatjuk, hogy jelenleg ő a történet főszereplője. Kurapika és Leorio jelenleg egy hajón utaznak, és a kis herceget őrzik az utódlási versenyben. Kurapikát rábeszélték, hogy csatlakozzon a küldetéshez, cserébe információt kap arról, hogy kié a Skarlát Szemek, amit folyamatosan keres. A hajó a sötét kontinens felé tart. A Hunter x Hunter következő anime évada ezt a fejezetet fogja adaptálni, így Killua & Gon nem fog szerepelni. 

Mostanában a mangasorozat tempója le lassult került. A rajongók panaszkodtak, hogy sok a párbeszéd és kevés az akció. A manga fejezeteiben nincs utalás arra, hogy Gont és Killuát újra láthatjuk, de mivel Gon és Killua a történet két főszereplője, a közeljövőben biztosan visszatérnek. De ami a Hunter x Hunter 7. évadát illeti, nagyon kevés esély van arra, hogy Gon és Killua képernyőre kerüljön. 

 

Vélemény, hozzászólás?