You are currently viewing Goblin Slayer szerepjáték érkezik 2022 februárjában

Goblin Slayer szerepjáték érkezik 2022 februárjában

A manga- és képregénykiadó Yen Press bejelentette, hogy kiadja a Japánban még 2019-ben megjelent Goblin Slayer Tabletop RPG angol nyelvű változatát. Az eredetileg csak japánul elérhető, angolra fordított TRPG 2022 februárjában jelenik meg. Jelenleg nincs megerősített ár. 

Bár még mindig kevés részletet tudunk, úgy tűnik, hogy a TRPG angol verziója pontosan ugyanazt a borítót fogja használni, mint a japán verzió. A Yen Press azt is megjegyzi, hogy nem biztos, hogy az eredeti japán változat extrái is benne lesznek-e, mondván, hogy „nagyon ritka, hogy [a cég] olyan csomagolt dolgokat adjon hozzá”, mint a fémfigurák. 

Az eredeti Goblin Slayer Tabletop RPG nyolc különböző osztályt és öt fajt tartalmaz, amelyek közül választhatunk. Emellett számos, a Goblin Slayer-sorozaton alapuló varázslatot és képességet is tartalmaz. Az ellenségek között olyan klasszikus szörnyek vannak, mint az ogrék, goblinok és óriáspatkányok, valamint a Nightwalkerek és a Blobok. 

Demon Slayer banner

Nem meglepetés, hogy az anime/manga franchise-ok már terjeszkednek nyugatra, a Demon Slayer hatalmas sikere után, mivel a Demon Slayer Film is 40 milliárd Yen bevételt hozott csak Japánban

Vélemény, hozzászólás?