You are currently viewing Goblin Slayer anime bemutat egy új trailert a 2. évadhoz, és kiderül hogy a premier 2023-ban lesz

Goblin Slayer anime bemutat egy új trailert a 2. évadhoz, és kiderül hogy a premier 2023-ban lesz

Anime banner

A Goblin Slayer 2. évad anime egy új trailert mutatott be egy stúdió váltással együtt a GA Bunko élőben közvetített eseményén, GA FES 2023 with Danmachi 10th Anniversary címmel. A LIDENFILMS stúdió animálja a folytatást, amelyet 2021 január végén jelentettek be. A premierdátum valamikor 2023-ban lesz.

A szereplők, Yuichiro Umehara (Goblin Slayer), Yui Ogura (Priestess), Nao Toyama (High Elf Archer) és Gobusure-san részt vettek a műsorban. Az anime Kumo Kagyü Goblin Slayer című könnyű regényén alapul, amely 2016 februárja óta jelenik meg Noboru Kannatsuki művészetével az SB Creative GA Bunko light novel kiadónál. A sorozat legújabb, 16. kötete 2022 júliusában jelent meg. A sorozat első anime-adaptációját a WHITE FOX 2018 októbere és decembere között adta le, összesen 12 epizóddal. A Goblin Slayer -GOBLIN’S CROWN- címet viselő eredeti videós animációnak moziváltozata volt, és 2020 februárjában mutatták be.

A Yen Press licencelte a light novel sorozatot angol kiadásra, és az első kötet cselekményét a következőképpen írja le:

Egy fiatal papnő megalakította első kalandozó csapatát, de szinte azonnal bajba kerülnek. A koboldölő az, aki a segítségükre siet – egy férfi, aki az életét annak szentelte, hogy minden koboldot megöljön, bármilyen eszközzel.

Vélemény, hozzászólás?