You are currently viewing Genshin Impact patch 2.3, 2.4 és 2.5 banner leak-ek

Genshin Impact patch 2.3, 2.4 és 2.5 banner leak-ek

Bár a miHoYo az elmúlt hetekben szigorúan fellépett a leakerek ellen, időről időre mégis kaptunk néhány érdekes információt. Ebben az esetben különböző forrásokból származó leak-ek széles skáláját kaptuk, amelyek részletesen tájékoztatnak minket a közelgő karakterekről. 

Genshin Impact banner

Rátérve magára a leak-re, az három részre oszlik. Az első rész több megbízható forrásból származó leak-böl áll. Ebben az áll, hogy a következő patch első felében lesz egy Albedo rerun, majd Itto és Gorou fogja követni, a 2.3 Update második felében pedig, Yunjin a 2.4 Update része lesz. 

A következő rész egyetlen megbízható forrásból származó szivárgásból áll. Ez azt állítja, hogy Shenhe a 2.4 Update-ben, míg Yae a 2.5-ben érkezik. Yae eredetileg úgy szivárgott ki, hogy egy sokkal korábbi frissítésben érkezik, de ez hamisnak bizonyult, így még nem tudni, hogy ez valóban igaznak bizonyul-e. 

Végül pedig itt van a spekulációs rész, szilárd alátámasztás nélkül. A Xiao-nak a tervek szerint a 2.4-es patch-ben lesz rerun-ja, mivel a Shenhe-ről szóló néhány sora egy küldetés mögé van zárva. Ráadásul Ganyu is kaphat egy újrajátszást a 2.5-ben, mivel állítólag Yae-vel együtt érkezik. Tehát ha Yae-t eltolták, akkor nagyon nagy az esélye, hogy Ganyu is vele együtt tolódik vissza. 

Bár mindez kiderülhet igaznak vagy hamisnak, mégis nagyjából képet ad

a rajongóknak arról, hogy mire számíthatnak a jövőbeli bannerektől. Ez segítene nekik abban, hogy tartalékoljanak a közelgő bannerekre, és ennek megfelelően legyen egy tervük. 

Vélemény, hozzászólás?