You are currently viewing Genshin Impact anime valószínűleg túlszárnyalja a Demon Slayer animációs minőségét

Genshin Impact anime valószínűleg túlszárnyalja a Demon Slayer animációs minőségét

A „Genshin Impact” a kínai Hoyoverse által készített népszerű akció-RPG játék, amelyet mobiltelefonon és PC-n is játszanak. Az Ufotable, az ilyen remek anime projektek mögött álló stúdió, most a „Genshin Impact” anime projektjével készül túlszárnyalni korábbi munkáit.

Az anime információi a @oecuf nevű, az anime közösségben megbízható szivárogtatótól származnak, aki tweetben állította, hogy a „Genshin Impact” anime minőségben felülmúlja a „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba” animációt. A szivárogtatás szerint az Ufotable esetlegesen új animációs technikán dolgozik, ami a „Genshin Impact” animációját olyan szintre emelné, amelyet még soha nem láttunk az animeiparban.

Genshin Impact banner

Pletykák szerint a „Genshin Impact” anime a játék előzménytörténetét dolgozza majd fel, bemutatva a Teyvat világán belüli nemzetek állapotait az Archon Háború kezdete előtt. Egyelőre sem a Studio Ufotable, sem a Hoyoverse nem adott ki hivatalos információkat az anime cselekményéről.

A „Genshin Impact” anime premierdátuma még nem ismert, de biztonságosan állítható, hogy az Ufotable időt szán erre a projektre. Várhatóan a Hoyoverse és az Ufotable hosszú távú együttműködése során több évadot is készítenek a „Genshin Impact” animéből.

Vélemény, hozzászólás?