You are currently viewing Genshin Impact 2.6-os leakek érkeztek

Genshin Impact 2.6-os leakek érkeztek

A Genshin Impact következő frissítése már a sarkon van, és ma kaptunk részleteket a következő frissítésről, többek között a Venti banner rerunjáról, és sok másról. 

Genshin Impact banner

Alig néhány nappal ezelőtt tartották a 2.5-ös frissítés élő közvetítését, és tanúi lehettünk annak, hogy rengeteg dolgot jelentettek be a játékhoz. Ezek közé tartoznak az új karakterek, régiók, sztoriküldetések és még sok más. A játékba érkező új karakter nem más, mint a várva várt Yae Miko, aki egy sztoriküldetést is kap. Ezzel együtt más új fegyverek, küldetések és rengeteg más dolog is vár ránk.

Genshin Impact 2.5 Trailer

Most a rajongók arra kíváncsiak, hogy mit hoz a 2.6-os frissítés, és már biztosan tudjuk, hogy Ayato az a karakter, aki a következő frissítéssel érkezik. Úgy tűnik azonban, hogy ennél sokkal többről is szó van, ahogy az új leak-böl kiderült. 

Genshin Impact 2.6 leak-elt infók: Kazuha Venti Banner Rerun, új free karaktert leakeltek. A Wangsheng Funeral Parlor Discordon közzétett leak szerint érdekes dolgokat kaphatunk a 2.6-os frissítésben. Ez a leak ismét u/No-Lifeguard4399 nevű felhasználón keresztül történt, aki eddig elég következetes volt a leakaival. Mindenesetre ugorjunk bele a leakba. 

Először is, azt állítja, hogy a 2.6-ban kapunk egy Kazuha story questet. Ez kiegészül egy Kazuha banner rerun-nal is, ami elég nyilvánvaló. Ezen felül azonban azt is kijelentik, hogy Venti is kap egy banner-rerun-t, ami egy kicsit meglepő. A leak-elt információ szerint a 2.6-ban lesznek új artifact-ok, valamint Peculiar Wonderland is visszatér. 

Végül, de nem utolsó sorban a 2.6-os frissítéssel Thoma-t adják ingyen karakterként. Ha mindez valóban igaznak bizonyul, akkor úgy tűnik, hogy a 2.6 elég jelentős frissítés lesz. 

Genshin Impact 2.5-os special program:

Vélemény, hozzászólás?