You are currently viewing Genshin Impact 2.3 – Festive Winter Frissítés

Genshin Impact 2.3 – Festive Winter Frissítés

A Genshin Impact 2.3-as frissítése néhány héten belül érkezik a téli ünnepi hangulattal együtt. A frissítést ünnepi hangulat övezi, egy új történet szállal a havas Dragonspine régióban, néhány hóember-építő tevékenységgel, valamint rengeteg ajándékkal, amit a játékosok új kihívásokból kaphatnak. Íme minden, ami a Genshin Impact 2.3 frissítés livestreamjén kiderült. 

Genshin Impact banner

Shadows Amidst Anowstorms

A frissítés a Dragonspine új történeti fejleményeit tease-elte. A Favonius lovagjai megpróbálják a területet kiképzésre használni, és maguk viszik a „travelert”. Ahogy az a Genshin Impact világában lenni szokott, a dolgok balul sülnek el. Kedvenc Mondstat hőseinkkel együtt a játékosoknak ismét meg kell menteniük a helyzetet ezen a havas vidéken. 

Nézd meg a teljes trailert a Genshin Impact hivatalos csatornáján : 

Ez az esemény egy új, limitált kiadású fegyverrel, a Cinnabar Spindle nevű fegyverrel jutalmazza majd a játékosokat. Ezen kívül a játékosoknak lehetőségük lesz olyan jutalmakat össze szedni, mint primogemek, koronák és egyéb materiálok. A Shadows Amidst Snowstorms esemény minden bizonnyal úgy tűnik, hogy a frissítés középpontjába kerül, és minden bizonnyal izgalmas lesz látni, hogyan fejlődik itt a történet. 

Genshin 2.3 update
Úgy tűnik, hogy a Shadows Amidst Snowstorms esemény lesz a frissítés fő attrakciója. 

Új karakterek – 2 Re-Run Banner és Itto

A Genshin Impact 2.3-as frissítése után a karakterbannerek már soha nem lesznek ugyanazok. A játék fennállása során először fordul elő, hogy egyszerre két limitált karakterbanner is zajlik majd egyszerre. Ez a két banner Albedo és Eula lesz, akik a rajongók által kedvelt Mondstat hősök. A hivatalos poszt szerint az ilyen bannerek néha felbukkannak majd, ha rerun-okról van szó. 

Genshin 2.3 update

Mindkét banner egyszerre fog megjelenni, és ugyanannyira számítanak majd a banner pity rendszerében. Ez lényegében azt jelenti, hogy az Albedo banneren lévő kívánságok is hozzájárulnak az Eula banner szánalmához, és fordítva. Ez valószínűleg a legnagyobb változás, ami ebből a frissítésből származik. Egy új, második karakterbannerrel, amelyet a frissítéseknél figyelembe kell venni, ez azt fogja jelenteni, hogy a játékosoknak újra kell gondolniuk, hogyan spóroljuk meg vagy költsék el a primogémjeiket. 

Genshin 2.3 update

Arataki Itto karakterbannerét is bejelentették, Gorou-val együtt, aki az egyik 4 csillagos karakter lesz Itto bannerén. A livestream némi időt szentelt a karakterek új képességeinek és leírásainak bemutatására és megvitatására is. 

Genshin 2.3 update

Itto egy pimasz, önfejű bajkeverőnek tűnik. Ez a szókimondó, versengő oni, és kétségtelenül nagy sebzése lesz. A settet úgy írták le, hogy a DEF statokból fog skálázódik, ami azt jelenti, hogy Itto annál erősebben fog ütni, minél több DEF-fel rendelkezik. 

Genshin 2.3 update

Bár Gorou már a Genshin Impact történetében is szerepelt, itt hivatalosan is megerősítették, hogy játszható karakter lesz. Ez a megbízható kutyafiú egy Geo support karakter. Képes lesz buffolni a csapatát aszerint, hogy hány Geo karakter van. Arról nem is beszélve, hogy egy abszolút imádnivaló kis sidekick is van mellette. 

Events and Additions Inbound

A Genshin Impact 2.3-as frissítése rengeteg eseményt és kiegészítést tartalmaz a játékhoz. Ez biztosan sok tennivalót hagy a játékosoknak az ünnepi időszakban. 

Genshin 2.3 update

Számos rajongók által kedvelt esemény vagy visszatér, vagy bővül. További hangout események érkeznek, a játékosok lehetőséget kapnak arra, hogy Beidou-val és Gorou-val töltsenek időt. Olyan régi események is visszatérnek, mint a Misty Dungeon esemény és a Marvelous Merchandise. Új események is bevezetésre kerülnek, mint például a Bantan Sango Case Files. Ez egy olyan történetet tartalmaz, amelyben az Utazónak fel kell kutatnia az Inazumában eltűnt állatokat. 

Genshin 2.3 update

A következő frissítésben egy új boss is érkezik. Ez a kegyetlen külsejű kutyakígyó az Golden Wolflord nevet viseli. Ez az új boss különösen kemény ellenfélnek tűnik. Támadásai korróziós debuffot rak a játékosok csapatára. Továbbá Attack buffot kap, amikor az életereje eléri a meghatározott küszöbértéket. Ez egy izgalmas új kihívás lesz, amit a játékosok vállalhatnak. 

Új fegyverek és artifact settek

Genshin 2.3 update

Egy új fegyver és két új artifact set is érkezik a Genshin Impact 2.3 frissítésben. A Redhorn Stonethresher úgy tűnik, hogy Arataki Itto jellegzetes fegyvere lesz, és biztosan elérhető lesz, amikor a Itto bannerje megjelenik. A Husk of Opulent Dreams egy olyan artifact tűnik, amely szintén jól fog szinergiázni Ittóval. Az új Ocean-Hued Clam készlet Kokomihoz szabott set-nek tűnik. 

Az ünnepek a Genshin Impactben is elérkeznek. 

Úgy tűnik, hogy hamarosan rengeteg tennivaló lesz a Genshin Impacton. Épp időben az ünnepek előtt, a játék igyekszik szórakoztató élményt nyújtani az ünnepi időszakban. Új karakterek érkeznek, és egy új eventet is végigjátszhatunk, izgalmas idők elé néz a játék. Te is részt veszel az ünnepeken a Genshin Impact 2.3-as frissítésében? 

Vélemény, hozzászólás?