You are currently viewing Folytatják a  ‘Beastars’ Animét

Folytatják a ‘Beastars’ Animét

A Toho hivatalos weboldalt nyitott szerdán a Beastars-nak, ami Paru Itagaki, Beastars mangáját adaptálja. A Studio Orange visszatér az előző évadokból, hogy elkészítse a folytatást is. 

Az első évad premierje 2019 őszén volt a Fuji TV + Ultra programozási blokkjában, majd egy második évad következett 2021 telén – mind kettő 12 részes volt. A Netflix tavaly márciusban, illetve július 15-én kezdte el közvetíteni az évadokat világszerte. 

Itagaki a pszichológiai drámamangát a Shounen Champion magazinban kezdte el kiadni 2016 szeptemberében és tavaly októberben fejezte be. Akita Shoten január 8-án jelentette meg a 22. és egyben utolsó kötetet. 

A VIZ Media 2018 novemberében engedélyezte a manga fordítását és a következő júliusban kezdte el kiadni. Kedden szállították a 13. kötetet. 

Beastars poster

Szinopszis (2. évad)

A Beastar címet azoknak a vadállatoknak ítélik oda, akik kiválóságukat az egyenlőtlenség elleni küzdelem révén bizonyítják, a húsevők és a növényevők egy állattársadalomban való egyesítése érdekében. A Cherryton Akadémia öt évet töltött el egy ilyen vezető nélkül. Azonban egy alpaka meggyilkolása után az iskola határain belül a különböző fajok közötti növekvő feszültség nagyobb igényt támaszt egy Beastar felé a béke és a harmónia biztosítása érdekében. 

Season 2 trailer

Vélemény, hozzászólás?