You are currently viewing ‘Fairy Tail: 100 Years Quest’ anime adaptációt kap

‘Fairy Tail: 100 Years Quest’ anime adaptációt kap

A Hiro Mashima Fan Meeting @Mixalive Tokyo livestream eseményen szombaton bejelentették a Fairy Tail: 100 Years Quest folytatás.  

Atsuo Ueda 2018 júliusában kezdte el rajzolni a folytatást a Magazine Pocket webes mangaplatformján, körülbelül egy évvel azután, hogy Hiro Mashima befejezte az eredeti Fairy Tail-mangát. A Kodansha július 9-én adta ki a kilencedik kötetet. 

A Kodansha US 2019 márciusában licencelte a mangát angolul, és május 18-án adta ki a hetedik kötetet. A nyolcadik kötet megjelenését szeptember 28-ra tervezik. 

Az eredeti Fairy Tail mangából három televíziós anime, két animefilm 2012-ben és 2017-ben, valamint kilenc original anime epizód készült. A Fairy Tail: Final Series (Fairy Tail Final Series), a franchise legújabb anime része 51 epizódban került adásba 2018 ősze és 2019 nyara között. 

Fairy tail

Szinopszis 
A 100 éves küldetés: egy olyan nagy kihívást jelentő és veszélyes küldetés, amely több mint egy évszázadon át teljesítetlen maradt. Bár számtalan mágus próbálkozott már ezzel a kimerítő céllal, eredményeik vagy elsöprő vereséggel, vagy még rosszabbal végződtek. Ennek ellenére Natsu Dragneel és barátai – Lucy Heartfilia, Gray Fullbuster, Erza Scarlet és Wendy Marvell, valamint a túlerőben lévő Happy és Charlés – ambiciózusan nekivágnak a küldetésnek. 

Egy évvel azután, hogy a Fairy Tail céh legyőzte Acnologia és Zeref ördögi erőit, Natsu és csapata Guiltina északi kontinensére utazik, ahol felkeresik a 100 éves küldetés megbízóját, és megkapják a szinte lehetetlen küldetést: el kell zárniuk az Öt Sárkányistent – egy olyan hatalmas hatalommal rendelkező csoportot, amely, ha magára hagyják, globális pusztítást okozhat. Eközben egy Touka nevű, temperamentumos új tagot toboroznak a Tündérfarokba. 

 Bejelentés:

Magazine Pocket oldala: https://pocket.shonenmagazine.com/episode/10834108156632337394 
 
Forrás: PR Times 
 

Vélemény, hozzászólás?