You are currently viewing Ez várható Genshin Impact 3.0-ban

Ez várható Genshin Impact 3.0-ban

Genshin Impact banner

A Genshin Impact 3.0 megjelenéséig csak pár napra van és már régóta vártuk, de végre felfedezhetjük a Dendro Archon erdei birodalmába. Végre itt az ideje, hogy megtegyük a következő lépést a Genshin átfogó történetében. 

Az új, buja, virágokkal teli régió mellett három új karaktert is kapunk Tighnari, Collei és Dori személyében, akik közül az első kettő Genshin első Dendro karakterei. A jó hír az, hogy Collei ingyenes lesz a közelgő Graven Innocence event-ben, így mindenki kipróbálhatja Dendrót. 

Ezen kívül új események, hatalmas bossok, régiófegyverek, artifact-ok és rengetek új tenni való van a Genshin Impact 3.0-ban.

A Genshin Impact 3.0 augusztus 24-én jelenik meg. A frissítés szokás szerint egy rövid karbantartási időszak után lesz elérhető, amelyért a játékosok Primogem-kompenzációt kapnak.  

Az első fázisban Tighnari és Zhongli bannerei, míg a második fázisban Ganyu és Kokomi tér vissza. Collei, az első kettő banneren négycsillagosként fog szerepelni, míg az elektro négycsillagos Dori, Ganyu és Kokomi bannerein fog szerepelni lesz.  

A Genshin Impact 3.0-ban három új karaktert találunk:  

 

Tighnari: Ez az ötcsillagos rókafiú egy dendro íjász, aki arra specializálódott, hogy olyan nyilakat lőjön ki, amelyek több lövedékre osztódva csapódnak az ellenségbe. Emellett erdőőr és az Avidya erdőőrök vezetője, akikhez Collei is tartozik. Tighnari bannere augusztus 24-én lesz elérhető a Genshin Impact 3.0 első fázisában. 

Collei: Ez a négycsillagos kiképzésben lévő vadőr sok mindenben nagyon hasonlít Amberre; íjat használ, szeret glide-olni, és van egy cuki kabalája, amelyet a burst részeként használ. Ez nem is olyan meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy a Genshin Impact előzménymangában barátok lettek. Collei-t ingyen kaphatod meg a Graven Innocence eseményben, vagy boostolt négycsillagosként Tighnari vagy Zhongli bannerein. 

Dori: Ez a négycsillagos Electro kereskedő egy dzsinnel rendelkező claymore-használó. Elsősorban support karakter, és van egy praktikus képessége, amellyel a dzsinnje egy kötelet csatol az aktív karakterhez, hogy gyógyítsa és regenerálja az energiát. Dori-t a Genshin Impact 3.0 második fázisában tudod megszerezin, ha Ganyu vagy Kokomi bannereire wish-elsz. Ennek szeptember 14-e körül kell bekövetkeznie.  

SUMERU ÉS DENDRO 

A Genshin Impact új régióját, Sumerut már elég régóta emlegetik az NPC-k dialógusai és az új verzió livestreamjei révén. Sumeru a Dendro Archon birodalma, aki alapvetően a virágok és lombok istene. Mint ilyen, a régió tele van buja esőerdőkkel, és Sumeru City egy nagy öreg fába van bele építve. A város ad otthont az Akademiya-nak is, Sumeru uralkodó tudós osztályának, akik szigorúan ellenőrzik a tudást, mint erőforrást az Akasha Terminálok segítségével.  

A fő város mellett ott van még Port Ormos, Sumeru kereskedelmi központja, ahol Dori él. Van még Avidya esőerdő és szellemei, egy romokkal teli sivatag és egy hatalmas, túlburjánzott robot, de ahogy Inazuma esetében, itt sem biztos, hogy mindezt elsőre megismerhetjük. A Sumeru új Archon-küldetése néhány verzióra szól, így a miHoYo talán fokozatosan bővíti a területet, hogy még több mindent tartalmazzon. 

A Sumeruban a Dendro elem teljes körű bevezetése is megtörténik. Bár már korábban is létezett a játékban, a Dendro olyan karaktereket kap, mint Tighnari és Collei, valamint a teljesen kiteljesedett új elemi reakciókat: Burning, Bloom és Catalyze. Az Inazuma rejtvényeihez hasonlóan az Electro, Hydro és Pyro segítségével megváltoztathatod majd a régióban található bizonyos tárgyak állapotát. Ha kíváncsi vagy a Dendro harci sajátosságaira, a fenti videóban megnézheted a teljes bemutatót. 

GENSHIN IMPACT 3.0 ESEMÉNYEK 

A Lesser Lord Kusanali és a Sumeru idilli erdeit pusztító „elszáradás” köré összpontosító új Archon-küldetés mellett számos esemény is lesz.  

A Graven Innocence-ben Colleinak segítünk ötleteket találni egy Port Ormos-i játékbolthoz, és ehhez egész Sumeruban inspirációt találunk. Az esemény legnagyobb előnye, hogy Collei-t ingyen kaphatjuk meg, ha teljesítjük a tutorial questet. 

A következő esemény, a Tablet Analytics, arról szól, hogy segítünk egy alkimistának „tabletek újraolvasztásával” kísérletezni azáltal, hogy harci kihívásokban használjuk a buffjaikat, hogy jutalmat kapjunk. A Seelie társak is visszatérnek a Lost Riches-ben, és ahogy az Inazuma esetében, úgy itt is elásott kincsek felkutatásával szerezheted meg a saját Dendro Seelie-det. 

Végül, a Ley Line Overflow visszatér, valószínűleg a verzió végén, így a játékosok dupla Mora vagy EXP anyagokat kaphatnak a Ley Lines of Wealth vagy a Wisdom vonalakból.  

GENSHIN IMPACT 3.0 BOSSOK 

 

Az új Sumeru régióban két új boss van:  

Jadeplume Terrorshroom, és ez olyan, mint egy gombás ló-kutya-strucc lény? Ennek a Boss-nak lesz egy „Aktivált” nevű inrage állapota, de úgy tűnik, hogy megváltoztathatod az állapotát, ha Pyroval okozod a Burning-et, aminek hatására spórákat szór szét az arénában. 

Electro Regisvine: Régóta nem láttunk új Regisvine-t, de ez az új Electro változat rendelkezik néhány különleges képességgel, amelyek megkülönböztetik Pyro és Cryo testvéreitöl.

 GENSHIN IMPACT 3.0 FEGYVEREK ÉS ARTIFACT-OK 

Genshin Impact 3.0 új kovácsolható fegyverek:

Az új karakterek túlnyomórészt íjászok, így nem meglepő, hogy két új íjat is kapunk a fegyverbanneren, valamint egy sor Sumeru-témájú négycsillagos fegyvert, amelyek vélhetően küldetéseken keresztül lesznek elérhetőek, ahogyan az Inazuma esetében is: 

Weapon Type Rarity Source 
Hunter’s Path Bow Five-star Epitome Invocation banner 
End of the Line Bow Four-star Epitome Invocation banner 
King’s Squire Bow Four-star Sumeru region 
Sapwood Blade Sword Four-star Sumeru region 
Moonpiercer Polearm Four-star Sumeru region 
Forest Regalia Claymore Four-star Sumeru region 
Fruit of Fulfillment Catalyst Four-star Sumeru region 

Vélemény, hozzászólás?