You are currently viewing Egy Yu-Gi-Oh! játék kevesebb mint egy hét alatt a Steam csúcsára került
Yu-Gi-Oh

Egy Yu-Gi-Oh! játék kevesebb mint egy hét alatt a Steam csúcsára került

Anime banner

Mindenkit megdöbbentett, amikor a Yu-Gi-Oh! Master Duel-t csak úgy kiadták Steamen. A népszerű anime alapján készült, ingyenesen játszható, pakliépítő kártyajáték hamar a játékosok kedvence lett, és az egekbe szökött a Steam listáján. 

Bár csak január 19-én jelent meg, az elemi fúziós kártyajáték máris a negyedik legtöbbet letöltött játék az online áruházban. Érdekes módon az ingyenesen játszható címek gyakran uralják a Steam slágerlistáit, sokan töltik be a toplisták többségét. 

Az ingyenesen játszható játék nyilvánvalóan sok játéknak ad lendületet – a csábító vonzerő, hogy fizetés nélkül kipróbálhatsz egy játékot, nyilvánvalóan vonzó. A Steam 2021-es évének legjövedelmezőbb játékai közül azonban sokan szintén ingyenesen játszhatóak voltak. A Destiny 2, a DOTA 2, a Counter Strike Global Offensive és az Apex Legends mind ott voltak a Steam 2021-es 12 legjövedelmezőbb játéka között. Egy másik PUBG is ingyenesen letölthetővé vált ebben a hónapban, míg a pletykák szerint egy másik, a Battlefield 2042 hamarosan ugyanerre az útra lép. 

Bár az új Yu-Gi-Oh! játék csak tegnap (január 26-án) jelent meg mobilplatformokra, a Konami azt ígérte, hogy cross-play és cross-save lesz a több platformon is. Ez azt jelenti, hogy a keményen megkeresett és/vagy nehezen megvásárolt paklidat megtarthatod, akármelyik módot is választod a játékhoz. Azt is állította, hogy platformtól függetlenül részt vehetsz majd online csatákban más játékosokkal. 

Összességében úgy tűnik, hogy a Konami abszolút hozzáférhetőségre és játszhatóságra törekszik a játékában. A letöltések puszta száma alapján nagyon ígéretesnek tűnik. 

Vélemény, hozzászólás?