You are currently viewing Crunchyroll a Sword Art Online Progressive, Laid-Back Camp, Psycho-Pass anime filmeket fogja streamelni novemberben

Crunchyroll a Sword Art Online Progressive, Laid-Back Camp, Psycho-Pass anime filmeket fogja streamelni novemberben

A Crunchyroll hétfőn bejelentette, hogy novemberben csütörtökönként a következő animefilmeket fogja streamelni:

November 17

  • King of Thorn
  • Origin ~Spirits of the Past~
  • Psycho-Pass: The Movie

November 24

  • Sword Art Online the Movie -Progressive- Aria of a Starless Night
  • Laid-Back Camp The Movie (Eiga Yurukyan△)

Kazuyoshi Katayama és a Sunrise filmes adaptációja Yuji Iwahara King of Thorn című mangájának világpremierjét 2009 októberében tartották a spanyolországi Sitges Filmfesztiválon. A filmet 2010-ben mutatták be Japánban. A Funimation streamelte a filmet. A Origin ~Spirits of the Past~ 2006-ban debütált. A Funimation 2007-ben DVD-n adta ki a filmet, majd 2009-ben újra kiadta Blu-ray lemezen. A Crunchyroll korábban streamelte a filmet, de aztán 2018-ban eltávolította.

Psycho-Pass: A film 2015 januárjában került bemutatásra. A film az eredeti Psycho-Pass sci-fi televíziós anime-sorozaton alapul, amelynek premierje 2012-ben volt. A Funimation kiadta az anime-sorozatot és a filmeket házi videón. A franchise legújabb alkotásának, a Gekijō-Ban Psycho-Pass Providence című filmnek a gyártása zöld utat kapott.

A Sword Art Online the Movie -Progressive- Aria of a Starless Night, a Sword Art Online the Movie -Progressive- animefilmsorozat első animefilmje 2021 októberében mutatkozott be Japánban, és már az első hétvégén a kasszasikerlista élére került. A Sword Art Online the Movie -Progressive- Kuraki Yūyami no Scherzo (Scherzo of a Dark Dusk), a második film október 22-én mutatkozott be Japánban, miután a COVID-19 miatt késett a gyártás.

A Crunchyroll november 18-án, az idei Anime NYC rendezvényen közvetíti a Laid-Back Camp the Movie (Eiga Yurukyan△) című animefilm amerikai premierjét. A filmet Japánban július 1-jén mutatták be. Afro eredeti Yurucamp (Yurukyan△, Laid-Back Camp Δ) mangája egy harmadik televíziós anime évadot inspirál.

Vélemény, hozzászólás?