You are currently viewing Cross-progression jön az Overwatch 2-ben: Fiókok egyesítése!

Cross-progression jön az Overwatch 2-ben: Fiókok egyesítése!

A cross-progression elindításával a játékosok több Overwatch-fiókot is egyesíthetnek, hogy egyetlen profillal vigyék a fejlődést és a játékon belüli kozmetikumokat az Overwatch 2-be. Augusztus 16-tól kezdve minden játékos, akinek van összekapcsolt konzolfiókja, a bejelentkezéskor felszólítást kap, hogy azonosítsa, válassza ki és erősítse meg az egyesíteni kívánt fiókokat. Amint jóváhagyjátok, előkészítjük a fiókjaitokat, hogy az Overwatch 2 megjelenésekor összevonásra kerüljenek.

Minden játékosnak szüksége lesz battle.net fiókra az Overwatch 2 játékhoz, platformtól függetlenül. Az összekapcsolt konzolfiókok előrehaladása a battle.net fiókodon lesz tárolva, amely megosztja a játékbeli kozmetikumokat és előrehaladást az összekapcsolt fiókok között.

Egyszer lesz lehetőség a konzolfiókok összevonására, ezért a megerősítés előtt ellenőrizd le kétszer is, hogy mely fiókokat vonod össze!

Az Overwatch 2 közelgő fiókegyesítésével kapcsolatban, ha van még kérdésed látogasd meg a hivatalos oldalt amit itt találsz.

Vélemény, hozzászólás?