You are currently viewing Classroom of the Elite 3. évadának premierje 2023-ban lesz

Classroom of the Elite 3. évadának premierje 2023-ban lesz

Bár a 2. évad ma véget ért, a Classroom of the Elite 3. évada 2023-ban folytatódik. A 3. évadot még márciusban jelentették be a 2. évaddal együtt, amikor már megerősítették, hogy jövőre lesz a premierje. A produkcióért a Studio Lerche felel, a bejelentő trailert pedig alább láthatjátok:

Classroom of the Elite 3. évad – Anime bejelentő trailer

Az anime Shogo Kinugasa könnyű regényeinek adaptációja. A Classroom of the Elite 2. évada összesen 13 epizódon keresztül futott, és a múlt héten az anime rangsor élére került, miután Ayanokoji szembeszállt Ryuen-nel.

Az 1. évad 2017-ben került adásba 12 epizódon keresztül. A Crunchyroll streameli az animét. A történet pár mondatban:

Kiyotaka Ayanokoji most iratkozott be a Tokyo Koudo Ikusei Felső tagozatos középiskolába, ahol állítólag a diákok 100%-a főiskolára megy vagy munkát talál. De ő az 1-D osztályba kerül, amely tele van az iskola összes problémás gyerekével.

Ráadásul az iskola minden hónapban 100 000 jen értékű pénzbeli pontokat ad a diákoknak, és az osztályokban olyan laissez-faire politikát alkalmaznak, amelyben a beszélgetés, az alvás, sőt még a szabotázs is megengedett az órákon.

Egy hónappal később Ayanokoji, Horikita és a D osztály diákjai megtudják, hogy mi az igazság az iskolájukban működő rendszerről…

Vélemény, hozzászólás?