You are currently viewing Cardfight!! Vanguard will+Dress 2. évad videója több szereplőt, a nyitó dalt, és a január 14-i premiert is be mutatja

Cardfight!! Vanguard will+Dress 2. évad videója több szereplőt, a nyitó dalt, és a január 14-i premiert is be mutatja

A Cardfight!!! Vanguard will+Dress anime kedden egy új promóciós videót mutatott be az anime második évadához. A videóból kiderül a második évad további szereplői, a nyitó főcímdal előadója és a január 14-i premier.

A Strawberry Prince nevű bálványegyüttes adja elő a második évad nyitódalát, az „Accelerate”-t. Ezen kívül a Strawberry Prince tagjai, Rinu és Satomi fogják megszólaltatni Reno Akai (balra az alábbi képen) és Tenma Sakurai (jobbra) karaktereit.

A második évad további új szereplői közé tartozik Suzuko Mimori mint Sophie Bell, Seiji Maeda mint Sam és Hina Aoki mint Harona Walker. Az anime premierje a TV Aichi, a TV Tokyo, a hivatalos Cardfight!!! Vanguard YouTube-csatornáján, az Amazon Prime Videón, az U-NEXT-en és a d Anime Store-ban Japánban január 14-én. Az anime első évadának premierje július 4-én volt a TV Tokyo, a TV Aichi és a TV Osaka csatornákon. A HIDIVE közvetítette az anime sugárzását.
A „3. évad” premierje 2023 júliusában lesz.

Ryūtarō Suzuki a sorozat új rendezője, aki Ken Mori helyét veszi át, aki mostantól vezető rendezői pozíciót tölt be. Satoshi Nakamura felel a sorozat forgatókönyveiért, Mori és Natsuko Takahashi helyére. Tomokatsu Nagasaku a karaktertervező Hiroyuki Saita mellett, és mostantól ő a vezető animációs rendező is Ga Young Park és Hatsuhi Yoshitake mellett (Hiroyuki Saita már nem vezető animációs rendező). Hiroyuki Oguri az egység animációs rendezője. Osamu Masayama a művészeti tanácsadó. Yuushi Koshida a 3D CG-ért felelős. Hikari Komiya a színbeállításért felelős. Az összes többi fő stábtag visszatér az előző animéből.

Az új anime 16 harcost mutat be, akiket az egész országból választottak ki, hogy megmérkőzzenek egymással a Deluxe bajnokságon. A Quily egy új mangát indított az anime alapján Cardfight!!! címmel. Vanguard Youth Quake címmel a Bushiroad havi Bushiroad magazinban június 8-án. A Cardfight!! első évada Vanguard overDress 2021 áprilisában mutatták be Japánban, és a hivatalos Cardfight!!! Vanguard YouTube-csatornán angol felirattal. A Funimation, a Sentai Filmworks (a HIDIVE-on keresztül), a Crunchyroll és a YouTube streamelte az animét, ahogy Japánban adásba került. Az első évad angol szinkronja 2021 júliusában debütált a franchise YouTube-csatornáján.

Az anime második évadának premierje 2021 októberében volt, és tavaly decemberben ért véget a 13. epizóddal. A második évad angol szinkronja januárban debütált a franchise YouTube-csatornáján. A Bushiroad a „Bushiroad TCG Strategy Presentation 2021” livestream eseményen 2021 szeptemberében bejelentette, hogy a Cardfight!!! Vanguard overDress televíziós anime sorozat kap egy harmadik és egy negyedik évadot.

Vélemény, hozzászólás?