You are currently viewing Bungo Stray Dogs 4. évadának új videója további szereplőket mutat be

Bungo Stray Dogs 4. évadának új videója további szereplőket mutat be

A Kadokawa szerdán nyilvánosságra hozta a második promóciós videót, egy újabb szereplőt és a Kafka Asagiri és Sango Harukawa Bungo Stray Dogs mangája alapján készülő negyedik anime évad január 4-i premierjét.

A videó a SCREEN mode „True Story” című nyitódalát is bemutatja. A Luck Life pedig a „Shirushi/°C” című befejező dalt adja elő. Az új évad premierje január 4-én 23:00-kor (9:00 EST) lesz a TOKYO MX csatornán. Az anime január 4-én a Tokyo MX-szel egy időben a dAnime Store-on is streamelhető lesz Japánban, majd ezt követően más japán szolgáltatásokon is. A Crunchyroll az anime Japánban történő sugárzását követően fogja közvetíteni.

Az újonnan bejelentett szereplő Shōya Chiba fogja alakítani Sigmát, a Decay of the Angel tagját és a Sky Casino vezérigazgatóját.

Sigma

További új szereplők:

  • Akio Ohtsuka mint Genichirō Fukuchi
  • Makoto Koichi mint Teruko Ōkura
  • Takehito Koyasu, mint Nikolai G.
  • Takeshi Kusao mint Mushitarō Oguri
  • Yuuki Kaji mint Saigiku Jōno
  • Yōhei Azakami mint Tecchō Suehiro

A visszatérő főszereplők között van Takuya Igarashi rendező, Yoji Enokido, a sorozat forgatókönyvfelelőse és írója, Nobuhiro Arai karaktertervező és vezető animációs rendező, valamint a BONES animációs stúdió. A főszereplők közül Yūto Uemura (Atsushi Nakajima), Mamoru Miyano (Osamu Dazai), Sumire Morohoshi (Kyōka Izumi), Kensho Ono (Ryūnosuke Akutagawa) és Kishō Taniyama (Chūya Nakahara) is visszatér.

Az első televíziós anime-adaptációt 2016 áprilisa és júniusa között sugározták, és a Crunchyroll streamelte a sorozatot, ahogy Japánban adásba került. Az anime második, 12 epizódos sorozatát 2016 októbere és decembere között sugározták. A Funimation és a Crunchyroll kiadta a sorozatot otthoni videón angol szinkronnal. Az anime harmadik évadának premierje 2019 áprilisában volt, és a Crunchyroll és a Funimation is streamelte az évadot.

A Bungo Stray Dogs: Dead Apple című animefilm 2018 márciusában mutatkozott be Japánban. A Yen Press adja ki a manga- és regénysorozatot angolul. A manga a Kadokawa Young Ace magazinjában jelent meg 2012 decemberében, és jelenleg is tart.

Vélemény, hozzászólás?