You are currently viewing Buddy Daddies kiderül a premier időpontja az új trailerből

Buddy Daddies kiderül a premier időpontja az új trailerből

A januári premier előtt a Buddy Daddies kiadta az első promóciós videót, amely bemutatja a nézőknek az egyik véletlen bűnözőből lett apukát. Az Anime News Network beszámolója szerint a Buddy Daddies négy héten keresztül minden héten egy-egy karakteres videót fog bemutatni az anime januári bemutatójáig. Az Aniplex YouTube-csatornájára feltöltött első videó Kazuki Kurusu, a szerencsejátékos és nőcsábász körül forog, aki állandóan menekül a szerelem elől. A videóban Kazuki a szokásos mindennapi tevékenységeit végzi, például alkalmazottnak álcázza magát, és sokkolja az embereket.

A bűnözői tevékenységek koordinálása Kazuki számára gyakorlatilag második számú természet, de egy négyéves kislányról gondoskodni? Könnyebb mondani, mint megtenni.

Mi a története a Buddy Daddies-nek?

A Nitroplusnál dolgozó Vio Shimokura által írt eredeti anime, a Buddy Daddies két hitelesített bérgyilkos, Kazuki és legjobb barátja és szobatársa, Rei Suwa kalandjait követi nyomon. Míg Kazuki éjszakánként kint van, és nőknek udvarol, addig Rei otthon rejtőzik, és videojátékokat játszik. Életük egy nap felborul, amikor hirtelen a négyéves Miri, egy maffiafőnök lánya kerül a kezük közé. A november 19-én megjelent, nyájas trailerben kettejüket egy szállodában mutatták be, ahol Kazuki a Mikulást alakítja, Rei pedig lövöldözni kezd. Erről itt írtunk korábban.

Yoshiyuki Asai (Bungo Stray Dogs) fogja rendezni a sorozatot Yuko Kakihara (Cells at Work! és Welcome to Demon School, Iruma-kun) és Vio Shimokura kíséretében, aki a sorozat kompozícióján fog dolgozni. Hozzájuk csatlakozik Katsutoshi Kitagawa (Kubo nem hagyja, hogy láthatatlan legyek), mint zeneszerző. Katsumi Enami (Restaurant to Another World és Baccano!) a karaktertervező. A P.A. Works fogja irányítani a Buddy Daddies gyártását.
A szinkronhangok között nagy nevek szerepelnek: Yuri Katsuki hangja a Yuri!!! on Ice-ban és Hideyoshi Nagachika a Tokyo Ghoulban, Kazuki hangja pedig Toshiyuki Toyonaga lesz. Vele szemben Kōki Uchiyama, aki Yuri Plisetsky-t alakította a Yuri!!! on Ice-ban és Khun Hachulingot az Isten tornyában, Rei hangját adja. Hozzájuk csatlakozik Hina Kino, aki a kis Miri hangja lesz. Kino egy videojátékban debütált szinkronszínészként, de számos anime sorozatban is megszólaltatott már karaktereket, például Linelt a Sword Art Online-ban: Alicization és Misato az Erasedben.

A Buddy Daddies január 6-án kerül adásba, de arról még nincs hír, hogy a tengerentúli rajongók hol és mikor láthatják a sorozatot.

Vélemény, hozzászólás?