You are currently viewing BREAKING: A One Piece anime határozatlan ideig elhalasztva hackelés miatt

BREAKING: A One Piece anime határozatlan ideig elhalasztva hackelés miatt

A One Piece anime gyártó stúdió, a Toei animation kiberbűncselekmény áldozata lett, ami miatt a One PIece anime bizonytalan ideig késni fog.
Pénteken a One Piece hivatalos honlapja arról tájékoztatott, hogy március 6-án egy harmadik fél illegálisan bejutott a cég hálózatába, és megrongálta a belső rendszer egy részét, ami hatással volt a One Piece, a Digimon Ghost Anime, a Dragon Quest jövőbeli epizódjainak sugárzására: The Adventures of Dai és a Delicious Party Precure anime esetében.

A One Piece hivatalos honlapja tájékoztatni fogja a rajongókat a One Piece epizóddal kapcsolatban, amely a tervek szerint március 20-án, vasárnap kerül képernyőre. A jövő vasárnap, március 13-án megjelenő One Piece epizódot azonban ez nem érinti. A produkciós stáb elnézést is kért a rajongóktól, akik minden vasárnap várják a One Piece epizódot.

Mi történt valójában?

Sajnos a Toei Studio egyelőre semmilyen további információt nem osztott meg a hackeléssel kapcsolatban. Azonban úgy néz ki, mintha valami hacker hozzáfért volna a Toei Website belső szervereihez (weboldalához), és törölt néhány animációs fájlt, ami miatt a stúdió hetekkel elmaradt a menetrendtől, a stúdió úgy döntött, hogy elhalasztja az összes anime projektjét. Itt vannak a One Piece-on kívüli más Toei Studio anime filmek ütemtervei:

A Dragon Quest esetében: The Adventure of Dai esetében a 73. epizód nem a tervezett március 12-én kerül adásba, helyette a 31. epizód kerül adásba. Az anime stábja egy későbbi időpontban fogja elárulni, hogy mi kerül adásba március 19-én.

A Digimon Ghost Game Twitter-fiókja szerint egy későbbi időpontban fogják bejelenteni, hogy mit sugároznak március 20-án.

A Delicious Party Precure Twitter fiókja szerint a sorozat 6. epizódja késik, és nem a tervezett március 13-án kerül adásba. Helyette a 4. epizód kerül adásba aznap.

Szerinted mikor tér vissza a One Piece anime sorozat a Hiatusról? És, hogy ki állhat a hackelés mögött? Osszátok meg velünk a véleményeteket a komment szekcióban.

Forrás: ANN

Vélemény, hozzászólás?