You are currently viewing Blackpink – The Movie mozifilm hazánkban is

Blackpink – The Movie mozifilm hazánkban is

A világ legnépszerűbb K-pop lánybandájának történetéről készült, koncertfelvételekkel tarkított mozifilm a világpremierrel egy időben, augusztus 4-én és 8-án érkezik a hazai mozikba, többek közt az összes Cinema City moziba, a Corvin, Pólus moziba, az Urániába!

Blackpink The Movie mozifilm poszter

A Dél-koreai női zenekar idén ünnepli az ötödik évfordulóját egy különleges mozifilmmel. Első, 2016 augusztusi koncertjük óta Jisoo, Jennie, Rosé és Lisa népszerűsége türetlen, sőt talán még sosem volt ennyi rajongójuk. Látványos koreográfiáik, egyedi zenei stílusuk és kitűnő divatérzékük K-pop rajongók tömegeit vonzzák és az egész popzenére hatással volt. A Blackpink: The Movie mindössze két napon kerül vetítésre a hazai mozikban, hogy felidézzék a legfontosabb pillanatokat és a legszebb dalokat a K-pop banda életéből.

A film fejezetekre van bontva, ami a K-pop lánybanda egyes tagjait mutatják be részletesebben. Rengeteg exkluzív, eddig soha nem látott interjút is ígérnek a készítők, valamint bepillantást nyerünk majd a kulisszák mögé is. Igazi rajongóknak kihagyhatatlan!

Nem az első film egyébként, ami a csapatról készült. A Netflixre tavaly októberben kijött egy dokumentumfilm Light Up the Sky címmel.


 
 

Vélemény, hozzászólás?