You are currently viewing Black Clover: Sword of the Wizard King film júniusra el halasztva

Black Clover: Sword of the Wizard King film júniusra el halasztva

Black Clover: Sword of the Wizard King film júniusra halasztva, a filmet korábban tervezett március 31-i premierdátumról június 16-ra halasztották. A filmet Japánban fogják vetíteni, a Netflix pedig világszerte streamelni fogja. A késés oka a COVID-19 járványnak a forgatási ütemtervre gyakorolt hatása. A filmet a Studio Pierrot animálja.

A filmet először 2021 márciusában jelentették be. Ebben az előző varázslókirály lesz a főszereplő, akit Conradnak hívnak. Őt Toshihiko Seki szólaltatja meg, és a film hivatalos teaser trailerében is látható. Fumiya Takahashi és Marie Itoyo is csatlakozik a szereplőgárdához Jester és Milly szerepében. A TV-animából ismert szereplők ismét eljátsszák szerepüket – Gakuto Fujiwara Asta szerepében.

A Black Clover: Sword of the Wizard King fő személyzete: Ayataka Tanemura a rendező, Itsuko Takeda a karaktertervező és Minako Seki ias a zeneszerző. Johnny Onda az egyik forgatókönyvíró. A történet a korábbi Varázslókirályt Conradot fogja felvonultatni, és egy eredeti történetet mesél el, amelyet a Black Clover szerzője, Yuki Tabata felügyel.

A Black Clover manga által 2015 óta folytatásokban jelent meg a Weekly Shonen Jump magazinban, és augusztusban lépett az utolsó ívébe. A Viz Media weboldalán, a MANGA Plus weboldalán és a Shonen Jump mobilalkalmazásban olvasható angol nyelven. A Studio Pierrot 170 epizódos anime-adaptációt készített belőle, amely 2017-től 2021-ig futott.

A Crunchyroll streamelte az animét, és így írja le a történetet:

Egy olyan világban, ahol a mágia a minden, Astát és Yunót egy napon mindketten elhagyatottan találják egy templomban. Míg Yuno kivételes mágikus képességekkel van megáldva, addig Asta az egyetlen ebben a világban, akinek nincsenek mágikus képességei. Tizenöt éves korukban mindketten grimoire-t kapnak, olyan mágikus könyveket, amelyek felerősítik birtokosuk mágiáját. Astaé egy ritka anti-mágikus grimoire, amely negligálja és elhárítja az ellenfele varázslatait. Mivel Yuno és Asta ellentétes, de jó riválisok, készen állnak a legkeményebb kihívásokra, hogy elérjék közös álmukat: hogy ők legyenek a varázslókirály. A feladás sosem jöhet szóba!

A Black Clover film a COVID-19 járvány okozta anime késések sorában a legújabb. Számos szezonális és közelgő anime érintett, főként a kínai stúdiókkal végzett kiszervezések miatt.

Vélemény, hozzászólás?