You are currently viewing Bemutatták az új Demon Slayer játék előzetesét

Bemutatták az új Demon Slayer játék előzetesét


A játék október 15-én fog megjelenni Amerikában és Európában. A Demon Slayer hatalmas sikerei után nem sokkal be is jelentettek egy játékot.

Demon Slayer banner

A Sega hétfőn bemutatta a Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles (Kimetsu no Yaiba: Hinokami Keppūtan) játékának előzetesét. 

https://www.youtube.com/watch?v=CpF6VAvKWyg

A játék október 15-én jelenik meg PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One-on és PC-re Steam-en. A játéknak lesz egy Digital Deluxe Edition verziója is, amely a Demon Slayer Akadémia karaktereit azonnal feloldja, 8,000 slayer pontot kapunk és október 13-ai korai hozzáférést kapunk a játékhoz. 

A játék tartalmaz story módot, amely lehetővé teszi a rajongók számára, hogy újra éljek az anime első seasonjének történetét. A Battle módban a játékosok különböző karakterekként játszhatnak. A játszható karakterek, amikről eddig tudunk: Tanjiro Kamado, Nezuko Kamado, Zenitsu Agatsuma, Inosuke Hashibira, Giyu Tomioka, Sakonji Urokodaki, Sabito, Makomo, Shinobu Kochō, Kyōjurō Rengoku, Tanjiro Kamado és Murata. 

Az Aniplex korlátlan ideig késlelteti a  Kimetsu no Yaiba: Keppū Kengeki Royale (Demon Slayer: Blood-Stench Blade Royale) okostelefon játék megjelenését a játék minőségének javítása érdekében. A játékot előzetesen 2020-ban tervezték bemutatni. Az ingyenesen játszható okostelefon „aszimmetrikus túlélő akciójáték” egymással szembe állítja a Demon Slayer-ek és démonok csapatát. 

Vélemény, hozzászólás?