You are currently viewing Bejelentették a Teasing Master Takagi-san 3. évadát és egy anime filmet is

Bejelentették a Teasing Master Takagi-san 3. évadát és egy anime filmet is

A Karakai Jouzu no Takagi-san (Teasing Master Takagi-san) című anime-sorozat hivatalos honlapja szerdán bejelentette, hogy harmadik évad és egy anime-film készül. A harmadik évad 2022 januárjában kerül adásba, a film premierje pedig 2022-re várható. A weboldalon egy teaser látványterv (képünkön) és az új évad első promóciós videója is napvilágot látott. 

Teasing Master Takagi-san

Staff: 

Rendező: Hiroaki Akagi (Karakai Jouzu no Takagi-san, Mashiro no Oto) 
Forgatókönyv: Hiroko Fukuda (Doukyonin wa Hiza, Tokidoki, Atama no Ue.), Aki Itami (Nijiiro Days), Kanichi Katou (Mairimashita! Iruma-kun) 
Karaktertervezés: Aya Takano (Himouto! Umaru-chan, Shirokuma Cafe) 
Stúdió: Shin-Ei Animation 
Yuiko Oohara énekes-dalszerző (Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu) visszatér, az opening-ben. A szereplőgárda tagjai újra szerepelni fognak. 

A Karakai Jouzu no Takagi-san Souichirou Yamamoto romantikus vígjáték-mangáját adaptálja, amelyet eredetileg a Gessan Mini – a Gessan magazin kiegészítő kiadványa – 2012 júliusában mutatott be. Miután 2016 júniusában befejezte a Fudatsuki no Kyouko-chan-t, Yamaoto a következő hónapban a mangát a Gessanra cserélte. A Shogakukan február 12-én adta ki a 15. kötetet. A Karakai Jouzu no Takagi-san összesített köteteiből összesen 9 millió példány van forgalomban. 

Az első évad 2018 telén került adásba, majd 2019 nyarán a második évad következett, egyenként 12 epizóddal. Az anime évadok Yamamoto Ashita wa Doyoubi című mangáját is feldolgozták a sorozaton belül. 

Vélemény, hozzászólás?