You are currently viewing Bejelentették a “Don’t Toy With Me, Miss Nagatoro” második évadját

Bejelentették a “Don’t Toy With Me, Miss Nagatoro” második évadját

Bár a hivatalos weboldalon és a Twitter-fiókon keresztül már megjelent egy teaser látványterv, az új évad megjelenési dátumát még nem erősítették meg. 

Nanashi Don’t Toy With Me, Miss Nagatoro című mangasorozatának adaptációja a magába forduló középiskolás Naotót követi, aki belezúg az alsóbb osztályos lányba – a címszereplő Nagatoro kisasszonyba – és a könyörtelen zaklatás ellenére is kedveli őt.

Szinopszis 
Naoto Hachioujit minden nap piszkálja Hayase Nagatoro, az elsőéves diák, akivel egy nap a könyvtárban találkozik, miközben a mangáján dolgozik. Miután elolvasta a történetét a lány és látta az esetlen viselkedését, elhatározza, hogy attól a pillanattól kezdve szórakozni fog vele, és még „Senpai”-nak is szólítja az igazi neve helyett. 

Eleinte Nagatoro könyörtelen bohóckodásai inkább zavarják, mint bármi más, és a fiú kínosan érzi magát, mivel kénytelen a lány szeszélyeit elviselnie. Ahogy azonban egyre több időt töltenek együtt, furcsa barátság alakul ki közöttük, és Naoto rájön, hogy Nagatoróval az élet még szórakoztató is lehet. Egy dolog azonban biztos: a napjai soha többé nem lesznek unalmasak. 

1. Évad opening:

Vélemény, hozzászólás?