You are currently viewing Bejelentették A Demon Slayer 2. évadának megjelenési időpontját

Bejelentették A Demon Slayer 2. évadának megjelenési időpontját

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba 2021. december 5-én visszatér a második évaddal, a Entertainment District Arc című résszel. A várakozás megkönnyítésére október 10-én megjelenik a Mugen Train Arc, amely a mozifilmet adaptálja egy eredeti epizóddal, amely összeköti a Tanjiro Kamado, Unwavering Resolve Arc-ot a Entertainment District Arc-kal. 

Mint korábban említettük, a Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Mugen Train Arc a Demon Slayer the Movie hét epizódból álló adaptációja: Mugen Train, amely „egy eredeti epizódot, 70 új jelenetet, új zeneszámokat, új OP-t és ED-t, epizódelőzeteseket és új főcímdalokat” tartalmaz. Az eredeti epizódban „Kyojuro Rengoku új küldetést vállal a Mugen Trainhez vezető úton”. 

December 5-én pedig a Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Entertainment District – a sorozat második évada – debütál, és egy vadonatúj gonosztevőt mutat be a fő démon, Daki személyében, akinek Miyuki Sawashiro adja majd a hangját. Az első epizód egy órás lesz, és a nyitó epizód főcímdalát – a „Zankyosanka” és az „Asa ga kuru” – Aimer adja elő. 

Demon Slayer banner

Trailer:

És ezek mellett még októberben érkezik az új Demon Slayer játék is.

Vélemény, hozzászólás?