You are currently viewing Befejezték a Kiss x Sis mangát

Befejezték a Kiss x Sis mangát

A Kiss x Sis szerzője, Bow Ditama kedden jelentette be a Twitterén, hogy a romantikus komédia manga véget ért a Kodansha Monthly Young magazinjában.

Bow Ditama eredetileg a Weekly Young Magazine nyolcadik számában jelentetett meg egy one-shotot 2004-ben. A manga 2005 decemberében kezdte a Bessatsu Young Magazine-ban a rendszeres folytatást, majd 2008 és 2009 között a Weekly Young Magazine-ban futott, mielőtt a Monthly Young Magazine-ra váltott. A Kodansha június 17-én szállította ki a 24. kötetet (képünkön), a 25. és egyben utolsó kötet pedig november 18-án jelenik meg.

A feel. által készített eredeti OVA 2008 decembere és 2015 áprilisa között futott. Az animációs stúdió 2010 tavaszán egy 12 epizódos televíziós animét is készített a mangából. A Discotek Media tavaly novemberben licencelte az OVA-sorozatot, és január 26-án adta ki.

Kiss x sis

Szinopszis
Amikor Keita Suminoe apja újraházasodott, nem csak új anyát, hanem idősebb ikertestvéreket is kapott. A különböző, mégis hasonló, az otthonos és érett Ako a diáktanács korábbi elnöke, míg a sportos és távolságtartó Riko a korábbi fegyelmi elnök. Ők hárman már az óvoda óta együtt vannak, aminek következtében a testvérek között mély kötelék alakult ki. Idővel azonban kapcsolatuk romantikusabbá – és erotikusabbá – fejlődött .

Most a középiskola utolsó évében Keita kapott egy ajánlást egy másik iskolától, mint a két testvére. A nővérei megpróbálják meggyőzni hogy járjanak egy iskolába, Keita beadja a derekát és beleegyezik. A következményekkel nem számolva, most meg kell próbálnia tanulni a középiskolai vizsgákra, miközben elhárítja a kéjvágytól vezérelt nővérek közeledését. Szüleik áldásával Ako és Riko arra törekszik, hogy Keita leendő felesége legyen, így Keita mindent megtesz, hogy a köztük lévő kapcsolat szigorúan plátói maradjon. Mivel azonban két gyönyörű lány verseng a figyelméért, vajon képes lesz-e Keita ellenállni a végtelen kísértéseknek?

Forrás: Bow Ditama Official Twitter

Vélemény, hozzászólás?