You are currently viewing Az „Under Ninja” anime adaptációt kap

Az „Under Ninja” anime adaptációt kap

Weekly Young magazin 41. számában hétfőn jelentették be Kengo Hanazawa Under Ninja című mangájának televíziós anime-adaptációját. 

under-ninja

Szinopszis 
Egy magányos gimnazista megkapja élete legjobb részmunkaidős állását. Egy modern nindzsa, akit azzal bíznak meg, hogy nemzetközi merényleteket hajtson végre. 

A második világháború után a Japánban működő Szövetséges Parancsnokság egy új ügynökséget fejlesztett ki, hogy segítsen kezelni a terrorizmust és az erőszakot a csendes-óceáni térségben. Az ügynökséget nindzsákkal látták el, és kezdetben belföldi ügyek intézésével bízták meg őket. Végül ez a program a jelenlegi formájára nőtt, és 20 000 nindzsát irányított a belföldi és nemzetközi ügyek terén. Az egyik ilyen nindzsa történetesen Kudo. A tizenhét éves középiskolai lúzer most arra készül, hogy a következő védelmi vonal legyen a Tokiót megszálló külföldi bérgyilkosok esetleges megugrása ellen.  

Hanazawa 2018 júliusában kezdte el rajzolni az akció-vígjáték mangát a Weekly Young magazinban, körülbelül másfél évvel az I Am a Hero folytatásának befejezése után. A Kodansha március 5-én adta ki az ötödik kötetet. Hanazawa egyidejűleg sorozatban készíti a Takaga Tasogare-t a Big Comic Superiorban. 

Vélemény, hozzászólás?