You are currently viewing Az új Nagatoro season új karakter trailer-t kapott

Az új Nagatoro season új karakter trailer-t kapott

A közelgő Don’t Toy With Me, Miss Nagatoro 2nd Attack (Season 2) anime bemutatott egy karakter trailert kapott. Korábban is kapott egy teaser képet. Az animációért az OLM stúdió felel, amely a Telecom Animation Filmtől veszi át a stafétabotot, amely az első évadot animálta még 2021 tavaszán. A folytatás premierje 2023. január 7-én lesz, az új Nagatoro karakter trailert pedig most megnézhetitek:

A folytatás stábját már korábban bejelentették egy teaser képpel együtt. Ebben Shinji Ushiro a rendező, Taku Kishimoto pedig a sorozat összeállításáért felel. Misaki Suzuki a karaktertervező, Gin pedig a zeneszerző. A fő duó szinkronszínészei is visszatérnek.

Nanashi írja és rajzolja az eredeti webmangát. A Kodansha Magazine Pocket online szolgáltatásán 2017-ben kezdték el kiadni, és idén augusztusban már 14 kötetet állítottak össze. A Kodansha US licencelte a mangát angolul, míg a Crunchyroll közvetíti az animét. Ők így írják le a történetet:

Egy nap Senpai iskola után ellátogat a könyvtárba, és egy szuper szadista kisdiák célpontjává válik! A lány neve, aki piszkálja, gyötri és kínozza Senpai-t: „Nagatoro”! Idegesítő, mégis imádnivaló. Ez a történet egy rendkívül szadista és temperamentumos lányról szól.

Forrás: Official TwitterKING AMUSEMENT CREATIVE YouTube Channel

Vélemény, hozzászólás?