You are currently viewing Az új My Hero Academy fantasztikus teaser-t kapott

Az új My Hero Academy fantasztikus teaser-t kapott

A My Hero Academia THE MOVIE: World Heroes’  egy eredeti sztorin alapul. 

A My Hero Academia anime ötödik évadának első epizódja szombaton néhány érdekes információ cseppet kaptunk a franchise harmadik anime filmjéhez. A film címe My Hero Academia THE MOVIE: World Heroes Mission, augusztus 6-án jelenik a Japán mozikban.  

A videóban Deku, Bakugō és Todoroki szerepelnek új „lopakodó ruha” jelmezekben. A filmben Deku-t tömeggyilkosság miatt akarják elkapni a hatóságok. A narrátor a teaser-ben azt mondja, hogy a világ pusztulásáig már csak, 2 óra, úgyhogy valószínűleg, az egész bolygó nagy veszélybe kerül. 

A film egy eredeti történetet mutat be. Az eredeti manga-alkotó, Kōhei Horikoshi ismét chief supervisor lesz és ő lesz a fő character designer. 

A My Hero Academia: Two Heroes film 2018 júliusában jelent meg Japán mozikban. A második film, a My Hero Academia: Heroes Rising (Boku no Hero Academia the Movie -Heroes: Rising-), 2019 decemberében jelent meg. A Funimation levetítette a filmet az Egyesült Államokban és Kanadában, ahol február 26-i megnyitásakor az USA mozijaiban az 1. helyet szerezte meg. 

Hihetetlen, hogy milyen sikeres, és milyen népszerű lett az anime, hiszen most jelent meg a telefonokra a  My Hero Academia: The Strongest Hero, ami színt úgy egy kasszasiker lett. 

Vélemény, hozzászólás?