You are currently viewing Az összes őszi anime, ami csúszni fog

Az összes őszi anime, ami csúszni fog

A 2021-es őszi anime szezon még messze van, azonban már több animéknek is bejelentették a késését különböző okok miatt, de főleg produkciós problémák okán. Ezek közül néhányat már régóta vártunk és sajnos a rajongóknak még egy kicsit várniuk kell, hogy láthassák őket. Az alábbiakban a 2021-es őszi késésben lévő animék teljes listáját találod, az új megjelenési dátumokkal és további információkkal együtt. 

the-rising-of-the-shield-hero-season-2-key-visual

The Rising of the Shield Hero 2. évad 

Új megjelenési dátum: 2022. április 

A The Rising of the Shield Hero 2. évada volt az egyik legjobban várt 2021-es őszi cím. Sajnos 2022 áprilisáig kell várnunk, hogy Naofumi és Raphtalia kalandjainak folytatását láthassuk.  

Szinopszis:  
Iwatani Naofumi, egy átlagos otaku, a könyvtárban talál egy könyvet, amely egy másik világba transzportálja. Azt a feladatot kapja, hogy a Négy Kardinális Hős egyikeként egyesítse a kard, a lándzsa és az íj és a pajzs hőseit és legyőzzek a “Katasztrófa Hullámait”. Hatalmas kaland áll Naofumi előtt, így izgatottan indul a csapatával. Azonban néhány nappal később elárulják és elveszíti minden pénzét. Mivel már senkiben sem tud megbízni, felfogad egy Raphtalia nevű rabszolgát és felveszi a harcot a “Katasztrófa Hullámai” ellen és a világgal. Vajon tényleg megtalálja a módját, hogy javítson a kétségbeejtő helyzetén? 

Forrás: http://shieldhero-anime.jp/

requiem-of-the-rose-king-key-visual-1

Requiem of the Rose King 

Új megjelenési dátum: 2022 tél 

A shojo történelmi sztorik rajongóinak a 2022-es téli szezonig kell várniuk a J.C. Staff legújabb animéjére. A sorozat hivatalos Twitter fiókja elnézést kért a késésért és megígérte, hogy a stáb mindent megtesz, hogy jó végterméket készítsen. 

 A Viz licencelte a mangát angolul és a következőképpen írja le a cselekményt: 

Richárd apja, a York-ház pátriárkája a középkori Anglia királyává készül válni a véres Rózsák háborúi idején. Ám amikor a siker már küszöbön áll, hirtelen levágják a fejét. A kétségbeesésbe taszított Richárdnak egy hatalmas és gyönyörű ellenféllel kell szembe néznie. 

Forrás: https://baraou-anime.com/

spriggan-netflix-key-visual-scaled

Spriggan (Netflix) 

Új megjelenési dátum: 2022 

A Netflix Spriggan-adaptációja 2021-ben került volna adásba. Azonban soha nem kaptunk rendes megjelenési dátumot. A David Productions (Jojo’s Bizzare Adventure) animálja a sorozatot. A késés a hivatalos honlapon található nyilatkozat szerint több időt ad a stúdiónak, hogy javítsa az animáció minőségét. Amíg az anime megjelenésére vársz, esetleg nézd meg a Studio 4°C 1998-as Spriggan filmjét. 

A Netflix a következőképpen írja le a cselekményt: 
Egy ősi idegen civilizáció Földre került relikviái veszélyes erőket rejtenek. Az ARCAM vállalat Spriggan ügynökeinek meg kell óvniuk őket attól, hogy rossz kezekbe kerüljenek. 

Azonban rengetek anime fog megjelenni az évben Netflix-en.

Forrás: https://spriggan-anime.jp/

Vélemény, hozzászólás?