You are currently viewing Anime ajánló: Squid Game-re hasonlító anime jön áprilisban

Anime ajánló: Squid Game-re hasonlító anime jön áprilisban

Yuuki Satou pszichológiai-thriller mangasorozata anime adaptációt kap. A mangasorozat már eddig is elég népszerű volt, de a rajongótábor még jobban megnőtt, miután a népszerű Netflix-sorozathoz, a Squid Gamehez hasonlították. Íme minden, amit a készülő anime-sorozatról tudni lehet: 

A Tomodachi Game animesorozat a tervek szerint április 5-én kerül adásba, és a Crunchyroll platformon is elérhető lesz a megjelenés napján. A sorozat animációját az Okuruto Noboru stúdió fogja készíteni, korábbi említésre méltó munkájuk a „The Hidden Dungeon, Only I can Enter”. A sorozat rendezője Hirofumi Ogura lesz, aki korábban a „Cells At Work Season 2”-n dolgozott. 

tomodachi game

Szinopszis: 
A gimnazista Katagiri Yuichi, aki a barátságot mindennél többre becsüli, jó életet él közeli barátaival, Sawagiri Shihóval, Mikasa Tenjivel, Shibe Makotóval és Kokorogi Yutorival. Egy különös incidens után azonban belerángatják őket egy adósságtörlesztési játékba. Az egyetlen módja annak, hogy legyőzzék a „Tomodachi Game”-et, ha nem kételkednek a barátaikban. A szilárd barátságok által összekötött játéknak könnyűnek kellett volna lennie. 

A rendkívül népszerű, több mint kétmillió példányban eladott képregényből végre anime is készül! Bíznak bennük vagy elárulják értékes barátaikat? Az emberiség igazi természete lelepleződik a végső pszichológiai játékban! 

A Tomodachi Game mangasorozatot Yuki Sato írja és rajzolja, aki 2013 decemberében kezdte el a mangasorozatot a Kondansha Bessatsu Shonen Magazine-ban. A sorozathoz 2 élőszereplős film is készült, valamint egy TV dráma sorozat, amely 2017-ben jelent meg. 

Vélemény, hozzászólás?