You are currently viewing Anime ajánló: Seven Deadly Sins

Anime ajánló: Seven Deadly Sins

Műfajok: Akció, kaland, fantasy, varázslat, Shounen, természetfölötti 
Szinopszis 

Az európai középkorhoz hasonló világban a rettegett, mégis tisztelt britt szent lovagok rendkívüli varázserővel védik Britannia régióját és királyságait. A lovagok egy kis része azonban elárulta hazáját és pengéjüket társaik ellen fordította, hogy megpróbálják megdönteni Liones uralkodóját. A Szent Lovagok legyőzték őket, de továbbra is terjednek a pletykák arról, hogy ezek a legendás lovagok, az úgynevezett „Seven Deadly Sins” még mindig élnek. Tíz évvel később maguk a Szent Lovagok átvették a hatalmas Liones felett és ők lettek a zsarnoki uralkodói a Királyságnak. 

Naruto banner

Az azonos néven eladott manga-sorozat alapján a Nanatsu no Taizai Erzsébet, az Oroszlánok királyságának harmadik hercegnőjének kalandjait és a seven deadly sins keresését követi nyomon. Segítségükkel arra törekszik, hogy ne csak visszavegye királyságát a Szent Lovagoktól, hanem igazsságot tegyen egy igazságtalan világban.  

Seven Deadly Sins

A Seven Deadly sins animációja jó, a karakterek és a világ is nagyon érdekes. Nagyon sok elképesztően kinéző akció jelent van benne, azonban sajnos az anime vége felé lehet látni, hogy fogy a budget és romlik az anime minősége. A Seven Deadly Sins az elejétől a végéig színes és energikus. Maga a világ egy átlagos nyugati fantasy-nak tűnik, azonban előjön, hogy a manga eredete japán, úgyhogy inkább azt kapjuk, hogy hogyan képzeli el britanniai fantasy világot egy japán mangaka, ami az én véleményem szerint egy kifejezetten érdekes csavar rajta. Grandiózus akció jelenetekkel, kicsit alap, nem elképesztő story-val, de meglehetően különleges karakterekkel rendelkezik a Seven Deadly Sins. 

Ha esetleg megjött a kedved a Seven Deadly Sins-hez akkor itt megtalálhatod indavideón, az anime első részét.
Ha pedig a mangát szeretnéd megtalálni, akkor a Naruto-kun.hu-n megtalálható

Vélemény, hozzászólás?