You are currently viewing Anime ajánló: Masamune-kun’s Revenge

Anime ajánló: Masamune-kun’s Revenge

A Masamune-kun’s Revenge egy vicces és megható anime, amely a szerelem, a barátság és az önbecsülés témáit járja körül. A főszereplő, Makabe Masamune, egykor egy kövér és félénk gyerek volt, akit kegyetlenül visszautasított Adagaki Aki, egy gazdag és gyönyörű lány, aki „Disznóláb” -nak becézte. Elszántan vissza akar vágni neki, ezért átalakul egy jóképű és népszerű fiúvá, aki azt tervezi, hogy beleszeretteti magába, majd összetöri a szívét. Azonban a bosszúterve nem olyan egyszerű, mint gondolta, hiszen különféle akadályokkal és kihívásokkal szembesül útközben. Találkozik Yoshino Koiwai-val, Aki hűséges szobalányával, aki elárulja neki, hogy tudja a titkát, és felajánlja a segítségét a tervéhez. Szembe kerül más lányokkal is, akik rajonganak érte vagy Akiért, mint például Neko Fujinomiya, egy titokzatos átmenő diák, akinek rejtett céljai vannak, és Tae Futaba, egy vidám és barátságos osztálytársnője, aki Akiért van oda. Ahogy Masamune közelebb kerül, Akihez, elkezdi megkérdőjelezni az érzéseit és indítékait, és rájön, hogy több van benne annál, mint amit látni lehet. 

Anime banner

A Masamune-kun’s Revenge  12 epizódból és egy OVA-ból áll, amelyeket az AnimeDrive-on megnézhetünk magyarul is akár. Az anime egy mangasorozaton alapul, amelynek 50 fejezete és egy folytatása van Masamune-kun bosszúja Iskolán kívül címmel. Ha szereted a romantikus vígjáték animéket szellemes párbeszédekkel, aranyos karakterekkel és egy kis drámával, imádni fogod A Masamune-kun’s Revenge-t! 

A Masamune-kun’s Revenge animét Mirai Minato rendezte Silver Link animációs stúdió gyártásában. A mangasorozaton alapul, amelyet Hazuki Takeoka írt és Tiv rajzolt meg. A manga 2012 októberétől 2018 júniusáig jelent meg az Ichijinsha Monthly Comic REX shōnen manga magazinban. Az anime 2017. január 5-től március 23-ig sugárzott 12 epizóddal és egy OVA-val, amely 2018-ban jelent meg. Az animét a Crunchyroll licencelte Japánon kívül. Az animének bejelentettek egy második évadot is 

Vélemény, hozzászólás?