You are currently viewing Anime ajánló: A 2021-es nyári szezon legjobban várt új animéi

Anime ajánló: A 2021-es nyári szezon legjobban várt új animéi

Bokutachi no Remake  
(Remake our Life!) 

Műfaj: vígjáték 

Szinopszis 
Hashiba Kyouya 28 éves játékfejlesztő. Mivel cége csődbe ment és elveszítette munkáját, visszatért szülővárosába. A vele egykorú alkotók sikereit szemlélve azon kapja magát az ágyban tűnödve, hogy rengeteg döntését megbánta. Amikor másnap Kyouya felébred, rájön, hogy tíz évet utazott vissza az időben. Ott találja magát mielőtt még felvették az egyetemre. Vajon képes lesz végre rendbe tenni a az életében megbánt döntéseit? 
 
 

 
Genjitsu Shugi Yuusha no Oukoku Saikenki  
(How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom) 

Műfajok: Akció, Katonai, Hárem, Varázslat, Romantika, Fantasy

Szinopszis 
Amikor Kazuya Souma váratlanul megidézték egy másik világba, tudja, hogy az emberek egy hősre számítanak. Souma hősi ötlete azonban praktikusabb, mint a legtöbb már megszokott és sablonos hősé: újjá akarja építeni a világ gazdaságát. A hercegnővel eljegyzett és hirtelen trónra ültetett realista hősnek tehetséges embereket kell összegyűjtenie, hogy segítsen neki az ország talpra állításában – nem háború, kaland, hanem adminisztratív reform révén! 

Jahy-sama wa Kujikenai! 
(The Great Jahy Will Not Be Defeated!)

Műfajok: vígjáték, természetfeletti, Shounen 

Szinopszis 
Amikor egy Magical Girl megtámad és elpusztít egy hatalmas erőt tartalmazó misztikus drágakövet, a Démon Birodalom megsemmisül. Bár túléli, de Jahy szinte minden erejét elvesztette és gyermeki kinézetében rekedt az emberi világban. Ahhoz, hogy több misztikus drágakövet gyűjtsön, hogy véglegesen vissza tudja állítani mindent az eredeti formájába, Jahynak alkalmazkodnia kell új életéhez, és kezelnie kell azokat a mindennapi problémákat, amelyeket még soha nem tapasztalt. A megélhetési költségek kifizetésétől kezdve a bérbeadás késedelméig tartó vitatkozásig a bérbeadójával. Jahy azonban nem adja fel! 

Kanojo mo Kanojo 


 
Műfajok: Slice of life, vígjáték, romantika, iskola, Shounen 

Szinopszis 
Naoya Mukai évek óta titokban szerelmes, gyerekkori barátjába Saki Sakiba nehezen, de ráveszi Sakit hogy randizzanak. Naoya azonban megpróbálja elkötelezni magát e kapcsolat mellett, hirtelen beismerő vallomást kap Nagisa Minasétől. 

Először Naoya megpróbálja elutasítani Nagisát, de nem akarja megbántani őt. Naoya megpróbálja elkerülni, hogy elárulja barátnője bizalmát és „megoldást” talál arra, hogy mindkét lány boldog legyen. Természetesen Saki visszautasítja ezt az elképzelést, de Naoya és Nagisa kitartása révén vonakodva engedelmeskedik. 

Vanitas no Carte
(Memoir of Vanitas) 


 
Műfajok: Történelmi, Természetfölötti, Vámpír, Fantasy, Shounen 

Szinopszis 
Egyszer élt egy Vanitas néven ismert vámpír, akit gyűlölt a többi vámpír, mert kék telihold alatt született, mivel többségük lila éjszakán ébredt. Félve és egyedül megalkotta a „Vanitas könyvét”, egy átkozott grimoire-t, amely hirtelen bosszút áll minden vámpíron.  

A Vanitas no Carte, Noét, egy fiatal férfit követi, aki egy léghajó fedélzetén utazik a 19. századi Párizsban, akinek egyetlen célja van, hogy megtalálja Vanitas könyvét. Egy hirtelen vámpír támadás alatt találkozik a titokzatos Vanitas-szal, a vámpírokra szakosodott orvossal, aki Noé legnagyobb meglepetésére egy teljesen hétköznapi ember. A titokzatos orvos a nevet és a hírhedt szöveget is a legendás Vanitától örökölte, pácienseit grimoire segítségével gyógyította meg. De kedves viselkedése mögött valami baljós dolog rejlik … 

Vélemény, hozzászólás?