You are currently viewing AI weboldal, amely átalakít téged anime karakterré

AI weboldal, amely átalakít téged anime karakterré

Itt az ideje, hogy elhagyd a Snapchat és az Instagram összes anime szűrőjét, amelyek alacsony minőségű eredményt adnak, mivel Kínában kifejlesztettek egy AI weboldalt, amely képes a képedet egy jó minőségű és elég pontos anime karakterré változtatni, ami biztosan tetszeni fog neked! A Different Dimension Me egy mesterséges intelligenciával támogatott weboldal, amelyet Kínában fejlesztett ki egy olyan fejlesztő, aki a Genshin Impact-en is dolgozott. Lehetővé teszi, hogy a képeket egyetlen érintéssel esztétikus anime karakterekké alakítsd át. Az eredmények rendkívül tetszetősek és lenyűgözőek. Íme néhány tipp az olvasónak, ha pontosan szeretné használni ezt a weboldalt.

Genshin Impact banner

Tudnivalók az AI használata előtt

Mielőtt elmondanánk, hogyan használhatja ezt a weboldalt, először néhány dolgot tudnod kell:

  • A weboldal kínai nyelven van, ahogyan azt a fejlesztő, aki ezt a weboldalt fejlesztette, szándékában állt. De könnyen használható, mivel egyetlen gombja van, amely bárki számára látható.
  • A Different Dimension Me nem egy konkrét weboldal, hanem a Tencent QQ szolgáltatásának oldala. Ráadásul kínaiul van, ami miatt nehéz megtalálni az interneten. Ezért itt van egy link, amely közvetlenül ennek a weboldalnak az oldalára vezet, ahol használhatod ezt a weboldalt.
  • A mesterséges intelligencia mobil böngészőkre készült, ezért javasoljuk, hogy csak mobiltelefonon használd.
  • Ez a szoftver a már animált karaktereket is képes átalakítani szebb (feljavított) anime karakterekké.
  • PC-s felhasználók számára a fent említett linkre kattintva; a weboldal megnyitása után nyomja le a Ctrl+Shift+I billentyűkombinációt, majd kattintson a képernyőn megjelenő kézikönyv bal felső sarkára (az alábbi képen sárga színnel kiemelve). A számítógépes böngészője mostantól mobilböngészőként fog működni.

Hogyan kell használni ezt az AI-t

  • I. lépés: Kattintson a honlap kezdőlapján található gombra.
  • II. lépés: Egy felugró ablak jelenik meg Ön előtt egy gombbal. Erre is kattints, és most töltsd fel a képedet (az ideális eredmény érdekében portré képet ajánlunk).
  • III. lépés: Miután feltöltötted a képet, a mesterséges intelligencia elkezdi feldolgozni a képedet, ami közel 10 másodpercig tart. Az eredmény egy zenés videóban fog megjelenni, amiben az adott képed és az AI által generált anime karakter kép összehasonlítását láthatod.
  • IV. lépés: Az eredmények elmentéséhez vagy képernyőfotót készíthetsz a képről, vagy az eredmények megjelenése után a bal alsó gombra kattinthatsz (csak akkor, ha van Tencent QQ fiókod.

Itt egy kép, amelyet az AI generált a híres „Macska és nő” mémről.

Mi a véleményetek erről? Mondjátok el nekünk a hozzászólásokban, és osszátok meg velünk anime-képeiteket a kommentekben a facebook oldalunkon.

Vélemény, hozzászólás?