“Adventurers Who Don’t Believe in Humanity Will Save the World” című novella anime adaptációt fog kapni

Shinta Fuji eredeti novellája a Ningen Fushin no Boukensha-tachi ga Sekai wo Sukuu you desu (Adventurers Who Don’t Believe in Humanity Will Save The World) című regényének anime adaptációját jelentették be az MF Books nyolcadik livestream eventjén vasárnap. ű

Anime poszter

Szinopszis 
A történet Nickkel, egy tapasztalt kalandorral kezdődik, akinek csapatát mentora és apafigurája, Argus vezeti. Legutóbbi munkájuk befejezése után Nick felfedezi, hogy a pénz egy része eltűnt, és rájön, hogy a csapat egyik tagja a tettes. Legnagyobb meglepetésére Argus megbocsát a tagnak, helyette inkább kirúgja Nicket, miután azzal vádolják, hogy ő is elsikkasztotta a pénzt. 

Egy éjszaka több hetes császkálás után Nick egy helyi kocsmában köt ki, ahol a sors úgy hozza, hogy találkozik három kalandortársával. Egy átmulatott éjszaka után négyen egymásra találnak miután kiderül, hogy mindannyiukat átverték, és egyikük se tud bízni már senkiben. Ekkor Nick-nek új ötlete akad, hogy négyen egy partit alapítsanak. 

Így kezdődik a történet egy kalandorokból álló csapattal, akiket az a meggyőződésük egyesít, hogy az emberek szemetek, és csak pénzre vágynak…  

Fuji 2019 januárjában kezdte el írni a Shousetsuka ni Narou weboldalon a kaland fantasy regényt. A Kadokawa az MF Books impresszuma alatt adta ki az első kötetet Susumu Kuroi illusztrációival még ugyanezen év szeptemberében. A harmadik kötet augusztus 25-én kerül forgalomba. 

A Kadokawa ComicWalker webes mangaportálja 2019 októberében kezdte el sorozatban közölni a Masaki Kawakami által készített mangaadaptációt. A harmadik kötet január 22-én került a boltokba. 

Ehhez hasonlóan a”My Master Has No Tail” című manga is anime adaptációt fog kapni!

Vélemény, hozzászólás?