You are currently viewing A The iDOLM@STER MILLION LIVE anime-hez kaptunk egy új trailert

A The iDOLM@STER MILLION LIVE anime-hez kaptunk egy új trailert

Anime banner

A hamarosan megjelenő The iDOLM@STER MILLION LIVE anime felfedte, hogy az anime premier dátuma idén októberben lesz. A tévés sugárzás előtt az anime 3 részre lesz osztva, és augusztusban indul a mozis elővetítés Japánban. Egy mozis látványterv és egy teaser trailer is megjelent. Az anime prológusának „Seven Count” című imidzsdala a trailerben hallható.

A Studio Shirogumi animálja a sorozatot Shinya Watada rendezésében. Yoichi Kato írja a forgatókönyveket, a Lantis nevű zenei kiadó pedig a sorozat zenéjéért felel. Tetsuya Ishii és Kaori Tsuta készítik a karakterek dizájnját. A főszereplők között szerepel Haruka Yamazaki mint Mirai Kasuga, Azusa Tadokoro mint Shizuka Mogami és Machico mint Tsubasa Ibuki. A The  IDOLM@STER MILLION LIVE anime korábban már bejelentett egy teaser előzetest és látványterveket, valamint egy 2023 őszi premierdátumot.

A The iDOLM@STER MILLION LIVE! a Namco Bandai Games által fejlesztett The iDOLM@STER játék sorozat spin-offja. A tévés anime az azonos című játékon alapul, amely 2013-ban indult, és 2018 márciusában zárta le a szervereit. Egy évvel a szolgáltatás megszűnése előtt a Bandai Namco Entertainment elindította a játék utódját The IDOLM@STER Million Live! címmel.

Vélemény, hozzászólás?