You are currently viewing A The First Slam Dunk rövid trailert kapott a nyitódallal kiegészítve

A The First Slam Dunk rövid trailert kapott a nyitódallal kiegészítve

A The First Slam Dunk anime film szerdán egy rövid trailert tett közzé, amely a 10-FEET „Dai Zero Kan” című nyitódalát tartalmazza. A premier időpontja december 3-ra van kitűzve. Az anime kedden tett közzé egy visszaszámláló trailert, amelyben Takenori Akagi szerepel. A trailer elején a szereplők kört alkotnak, és egyikük „1, 2, 3”-t kiált, hogy felbuzduljanak a meccsre, amivel a kiáltás szerint megjelenik a megjelenés dátuma, a „12.3”-nak írt december 3., majd a nyitó főcímdal következik.

A Toei Animation és a DandeLion Animation Studio animálja a filmet Takehiko Inoue Slam Dunk című mangája alapján, amely 1990 októberétől 1996 júniusáig jelent meg a Shueisha Weekly Shonen Jump című folyóiratban, összesen 31 kötetben. A sorozat példányszáma meghaladta a 120 millió példányt. A manga szerzője rendezi és írja az adaptáció forgatókönyvét.
A Viz Media licencelte a mangát angol kiadásra, és az összes kötetet kiadta. A hivatalos weboldal az első kötet cselekményét a következőképpen írja le:

Takehiko Inoue legendásan szeretett kosárlabda-mangája végre itt van, és egy élet története a kezedben van.
Hanamichi Sakuragi nem tud mit kezdeni a lányokkal – egyáltalán nem! Ezen az sem segít, hogy arról híres, hogy egy pillanat alatt bedobja magát, és mindig ő kerül ki győztesen. A reménytelen verekedő, akit már 50 lány utasított vissza egymás után! Mindez megváltozik, amikor találkozik álmai lányával, Harukóval, aki valójában nem fél tőle! Amikor a lány megismerteti vele a kosárlabdát, az élete örökre megváltozik…

Vélemény, hozzászólás?