You are currently viewing A The Ancient Magus’ Bride 2. évadának megjött az első trailere és premier dátuma

A The Ancient Magus’ Bride 2. évadának megjött az első trailere és premier dátuma

A The Ancient Magus’ Bride 2. évada egy trailert mutatott be a 2023. április 6-i premier előtt. A folytatást a Studio Kafka animálja.

Egy új látványterv is elérhető, valamint további információk a szereplőgárdáról: Minami Tsuda mint Lucy, Maki Kawase mint Philomela, Daiki Kobayashi mint Zoe, Reina Ueda mint Veronica, Kotaro Nishiyama mint Isaac és Seiichiro Yamashita mint Rian.

A második évad stábja a következő:

Rendező: A rendező: Kazuaki Terasawa
Fő animációs rendező: Kohei Tokuoka
Forgatókönyv: Aya Takaha, Yoko Yonaiyama, Chiaki Nishinaka
Karaktertervező: Hirotaka Kato
Zene: Kato Kato Kato (Kato Kato Kato) Junichi Matsumoto

A The Ancient Magus’ Bride Kore Yamazaki mangáján alapul, amely 2013-ban kezdett el sorozatként megjelenni, először a Mag Garden’s Monthly Comic Blade című lapban, majd 2014-ben átkerült a Monthly Comic Garden magazinba. A WIT Studio által készített anime-adaptáció 2017-ben került adásba, és 24 epizódot tartalmazott. premier előtt a The Ancient Magus’ Bride: Those Awaiting a Star OVA, amely a sorozat bevezetéseként szolgált, 2016 és 2017 között került adásba, összesen 3 epizóddal. Egy új OAD (original disc animation) sorozat, A nyugati fiú és a kék vihar lovagja címmel 2021-ben mutatták be. Bár új karakterekre fókuszál, az eredeti szereplőgárda továbbra is feltűnik. A 3 részes sorozatot a Studio Kafka vette át, a rendező Kazuaki Terasawa volt. Az összes epizód a mangakötetek különleges kiadásaival együtt érkezett – a harmadik és egyben utolsó epizód szeptember 9-én várható, a 18. kötettel.

A Seven Seas Entertainment licencelte az eredeti mangát, és a cselekményt a következőképpen írja le:

Hatori Chise olyan életet élt, amely tele volt elhanyagolással és bántalmazással, és nem volt benne semmi, ami a szeretetre hasonlított volna. Távol a család melegségétől, a lánynak is megvoltak a maga bajai és buktatói. Amikor már minden remény elveszettnek tűnik, egy sorsdöntő találkozás vár rá. Amikor egy furcsa erőkkel bíró, vadállatfejű férfi megszerezi őt egy rabszolgaárverésen, Chise élete soha többé nem lesz ugyanolyan, mint régen.
A férfi egy „mágus”, egy nagy hatalommal rendelkező varázsló, aki úgy dönt, hogy kiszabadítja Chise-t a fogság kötelékéből. A mágus ezután merész kijelentést tesz: Chise a tanítványa lesz – és a menyasszonya!

A Crunchyroll közvetíti a The Ancient Magus’ Bride című anime második évadát.

Vélemény, hozzászólás?