You are currently viewing A Strike the Blood az utolsó OVA-szezont kap

A Strike the Blood az utolsó OVA-szezont kap

Gakuto Mikumo Strike the Blood novelláját adaptáló anime hivatalos weboldala szerdán az ötödik és egyben utolsó OVA-t jelentették be. Az új OVA szezonban a 22. és egyben utolsó kötet, az Akatsuki no Gaisen (Akatsuki’s Triumphant Return) lesz adaptálva. A Warner Bros. Japan szintén hirdető promót tett közzé. 
 
Mikumo 2011-ben kezdte el kiadni az Action-school-fantasy regényt Dengeki Bunko japán kiadón keresztül, Manyako illusztrációival. A 15. kötet volt a sorozat első részének befejezése, a második rész pedig a 16. kötettel indult 2016 decemberében. Kadokawa tavaly augusztus 7-én jelentette meg a 22. és egyben utolsó kötetet. A Strike the Blood 3,2 millió példányban van forgalomban. 
 
Dengeki Daioh indította el a manga-adaptációt a TATE által 2012-ben. A tizedik és utolsó kötet 2017 februárjában jelent meg.

A bejelentés:

Az első anime évad, az első hat kötet adaptálásával, 2013 őszétől két season-ön keresztül került volt adásban. A Mikumo eredeti történetén alapuló kétrészes OVA 2015-ben került kiadásra. 
 
A Silver link. és a Connect visszatértek a második OVA-sorozat produkciójára, amely 2016 novembere és 2017 májusa között jelent meg. 

Vélemény, hozzászólás?