You are currently viewing A Romantic Killer az egyik legjobb őszi romantikus anime

A Romantic Killer az egyik legjobb őszi romantikus anime

A Romantic Killer a 2022-es ősz egyik legjobban várt romantikus-komikus anime, amely lenyűgöző történetével áttöri a klisék határait.
Egy új romantikus vígjáték debütált a Netflixen, és ez minden, amit a műfaj rajongói remélhettek. A Romantic Killer a randiszimulátorok és az antihősnő ábrázolásának nem mindennapi megközelítésével indul a streamingplatformon. A sorozatnak minden eleme megvan ahhoz, hogy az egyik legjobb őszi 2022-es anime legyen, és a túlnyomó számú jóképű agglegényen kívül is van miről beszélni. A sorozatnak több témája is van, és az, ahogyan az egyik legégetőbb témát kezeli, nagyon dicséretes.

Tsukasa Kazuki igazi természete árnyaltabb, mint a „hideg herceg” archetípusa

Az, hogy a nőket a külsejük és a viselkedésük miatt zaklatják, elég gyakori, de ritkán hallunk arról, hogy a jóképű fiúkat ugyanezen okokból zaklatják. A nagy leleplezés Tsukasa Kazuki céljáról, hogy egyedül éljen és elbújjon az emberek elől, elég sokkoló volt. Nem azért, mert egy rideg herceg volt, vagy egyszerűen csak nem szeretett randizni; Kazukinak volt egy nagyon felkavaró múltja, ami nem kevesebb, mint elkeserítő. Alsó tagozatos diákként traumatikus volt Tsukasa számára, hogy egy idősebb nő zaklatja. Csak egyszer segített szegény hölgynek, aki azonnal szerelmet csinált belőle a fejében.

Romantic Killer érzelmes témákhoz nyúl

A közönség valóban érezheti, ahogy a félelem karma a szereplők emlékeit karcolja, akik talán ugyanezen mentek keresztül, amikor Kazukit látják ebben a reménytelen helyzetben. Férfi lévén senki sem hiszi el, hogy zaklatója lehet, ehelyett azt gondolják, hogy ő lehetett az, aki rászedte a nőt. A történet előrehaladtával a nézők megtudják, hogy Tsukasa ebben a klausztrofób helyzetben a nővérén és az anyján kívül semmilyen támogatást nem kapott a külvilágtól. Anzu ekkor érti meg, hogy Kazuki miért szeret távolságot tartani minden lánytól. Nem azért, mert nem akar randizni, hanem mert pánikrohamot kap, valahányszor egy lány ráerőlteti magát.

Romantic Killer ad főhősének bőven teret a fejlődésre

A Romantic Killer sokkal több, mint egy rendkívül emelkedett cselekmény, amelyben a női főszereplő megtalálja a szerelmet. Ez egy csodálatos anime, amely a történet előrehaladtával finoman rávilágít a tinédzserek mindennapi problémáira. Tsukasa története a legmeghatóbb, és ez segít a nézőknek kapcsolatba kerülni az ő introvertált személyiségével, és jobban megérteni őt.

A sorozat azért is megérdemel egy tapsot, mert Anzu nem egy megmentő, akit azért küldtek, hogy megmentse Tsukasát a traumájától. Valóban megkapta a szükséges támogatást Anzu Hoshino-tól, de végül neki kellett megmentenie saját magát. A zaklatás áldozatai csak akkor találhatnak békét, ha határozottan ki tudnak állni az elkövetőikkel szemben.

Vélemény, hozzászólás?