You are currently viewing A Record of Ragnarok 2. évada új trailert kapott, az első 10 epizód premierje január 26-án lesz

A Record of Ragnarok 2. évada új trailert kapott, az első 10 epizód premierje január 26-án lesz

A Record of Ragnarok 2. évada egy új trailert és az első 10 epizód hivatalos premierdátumát – 2023. január 26. – hozta nyilvánosságra. A hivatalos bejelentés szerint a 11-15. epizódok szintén valamikor a következő év folyamán kerülnek majd képernyőre.

Record of Ragnarok 2. évad – Új Trailer

Az anime második évada a Netflixen fog futni, mivel az anime Netflix-exkluzív. A Studio Graphinica és a Yumeta Company animálja, Masao Okubo rendezésében. Ugyanezek a stúdiók dolgoztak az anime első évadán is, amely jelenleg a Netflixen nézhető. A szereplőgárda többek között a következőket tartalmazza:

  • Miyuki Sawashiro mint Brünnhilde
  • Yuichi Nakamura mint Gautama Buddha
  • Tomoyo Kurosawa mint Göll
  • Katsuyuki Konishi mint Heracles
  • Tomokazu Sugita mint Jack the Ripper
  • Subaru Kimura mint Raiden
  • Tatsuhisa Suzuki mint Shiva

A legutóbbi trailerben új karakterek szerepeltek, és idén augusztusban mutatták be. Néhányuk látható a szintén bemutatott új látványterven:

Record of Ragnarok

A Record of Ragnarok a Shinya Umemura és Takumi Fukui által írt, Ajichika által illusztrált mangán alapul. A manga 2017 óta jelenik meg sorozatban a Coamix havi képregényes Zenon magazinjában. A Viz Media adja ki a mangát angolul, a cselekményt pedig a következőképpen írja le:

A valkűr Brunhilde meggyőzte az isteneket, hogy adjanak az emberiségnek egy esélyt a megváltásra a Valhalla arénában zajló harc révén. Az istenek gyors véget akarnak vetni az eljárásnak, ezért bemutatják első harcosukat, Thort, a mennydörgés északi istenét. Vele szemben áll az emberiség történetének legerősebb harcosa, a legendás hadvezér, Lü Bu!

Vélemény, hozzászólás?