You are currently viewing A nyári szezon legjobban várt animéi

A nyári szezon legjobban várt animéi

A nyári szezon mindig is különleges helyet foglalt el a szívünkben, hiszen ez az az időszak, amikor a legtöbb időnk van animét nézni. Idén sem lesz ez másként, a nyár tele lesz izgalmas premierekkel, visszatérő kedvencekkel és lenyűgöző folytatásokkal. Íme néhány kiemelt sorozat, amire érdemes lesz odafigyelni.  

Anime banner
 1. Jujutsu Kaisen 2. évad
  A Jujutsu Kaisen második évada tovább folytatja a varázslatos harci művészetekkel és természetfeletti lényekkel teli történetet. A sorozatot a Studio MAPPA készítette, és a manga adaptációja. A karakterek, a történetvezetés és a látványos animációk mind hozzájárultak az első évad sikeréhez, és a második évad még több izgalmat ígér. 

 1. Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu 2. évad
  A Mushoku Tensei második évada tovább kalauzol minket Rudeus fantasztikus világába, aki egy másik világban találja magát reinkarnálódva. A dráma és fantasy műfajú anime a Studio Bind munkája. Az első évad során megszerettük Rudeus karakterét, és a második évadban biztosan még több izgalmas kalandban lesz része. 

 1. Masamune-kun no Revenge R
  A népszerű romantikus vígjáték, a Masamune-kun no Revenge második évada folytatja a bosszú és szerelem történetét. A sorozatot a SILVER LINK. stúdió készítette. Az első évad összetett karaktereivel és a szívet melengető pillanataival megnyerte a nézők szívét, így nagy várakozás előzi meg a második évadot. 

 1. Bleach: Sennen Kessen-hen – Ketsubetsu-tan
  A Bleach népszerű shounen anime-sorozatának legújabb évada, amely a „Thousand-Year Blood War” ívét követi. A Studio Pierrot készítette. Ez az évad a Bleach sorozat végét jelenti, és a rajongók nagyon várják, hogy láthassák, hogyan ér véget a történet. 

 1. Kanojo, Okarishimasu 3. évad
  A humorral és romantikával teli Kanojo, Okarishimasu harmadik évada visszatér, hogy tovább mesélje a szerelmi háromszögek történetét. A sorozatot a TMS Entertainment stúdió készítette. A nézők már nagyon várják, hogy megtudják, mi lesz a főszereplők szerelmi életében. 

 1. Horimiya: Piece
  Ez a spin-off sorozat a népszerű Horimiya mangából olyan történeteket mutat be, amelyek nem kerültek adaptálásra az eredeti animében. A CloverWorks stúdió készítette az animét

Reméljük, élvezték a 2023 nyári anime szezonra várható legjobb animék bemutatását. A változatos műfajok és történetek garantálják, hogy mindenki találhat magának való animét, legyen szó izgalmas folytatásokról, humoros romantikus vígjátékokról, vagy új debütáló sorozatokról. Szóval, készítsenek egy nagy adag pattogatott kukoricát, foglaljanak helyet a kanapén, és készüljenek fel egy izgalmas nyári anime szezonra! 

Vélemény, hozzászólás?