You are currently viewing A No Game No Life átlépte a 6 millió eladott példányt, promóciós videót ad ki

A No Game No Life átlépte a 6 millió eladott példányt, promóciós videót ad ki

Kadokawa hivatalos YouTube-csatornája egy promóciós videót tett közzé a „No Game No Life” sorozathoz annak emlékére, hogy a sorozat példányszáma meghaladta a 6 milliót. Az eladások a light novel sorozatot és a mangát (digitális és fizikai kiadványok együttesen) is tartalmazzák. 

Yuu Kamiya No Game No Life” című könnyű regénye 2012 áprilisában indult. Az MF Bunko adta ki a light novel-t, amely e cikk írásakor már 10 kötetből áll. A sorozatnak van egy manga adaptációja is, amelyet Yuu Kamiya felesége, Mashiro Hiiragi rajzolt. A sorozat ihlette a Madhouse stúdió 12 epizódos anime-adaptációját és játékfilmjét. A 10. kötet premierje óta több mint 3 év telt el, és egyelőre nem tudni a 11. kötet megjelenési dátumát. 

No game no life

Szinopszis: 
Ismerd meg Sora-t és Shiro-t, egy testvérpárt, akik normális mércével mérve lúzerek, zárkózottak. De ezek a testvérek nem az átlagos társadalom „szar játékának” szabályai szerint játszanak. A játékok világában ez a zseniális páros uralkodik, legyőzhetetlen avatárjuk olyan híres, hogy az már a városi legendák tárgya. Így amikor egy magát Istennek nevező fiatal fiú egy fantasztikus alternatív világba hívja a testvéreket, ahol a háború tilos, és minden konfliktus – még az országhatárokat érintő konfliktusok is – a játékok kimenetele alapján dől el, Sora és Shiro nagyjából megütötték a főnyereményt. Ám hamarosan megtudják, hogy ebben a világban az emberiség, amelyet más fajok sarokba szorítottak és túlerőben vannak, egyetlen város határain belül marad életben. Vajon Sora és Shiro, a két szomorú életű ember az emberiség megmentőjévé válik? Kezdődjék a játék…! 

Forrás: Twitter 

Vélemény, hozzászólás?