You are currently viewing A népszerű Kpop banda, a ‘BTS’ saját manhwa sorozatot kap
BTS manhwa-k

A népszerű Kpop banda, a ‘BTS’ saját manhwa sorozatot kap

Anime banner

A LINE Digital Frontier, ami egy online képregény szolgáltatás, bejelentette együttműködését 3 koreai pop bandával. Az együttműködés értelmében a Line Manga webtoon és webnovellákat fog kiadni, melyekben eredeti történetek lesznek a Kpop csoport tagjaival. 

Az első együttműködés a BTS-szel történik, a sorozat címe pedig „7FATES: CHAKHO” címmel, amely január 15-től kezdi meg  a manwha kiadását. A Webtoon és Webnovel egyszerre 10 különböző nyelven fog megjelenni. 

7Fates: Chakho egy eredeti történet a világhírű BTS együttes együttműködésével. A projekt egy fantasy, amely egy közeljövőben lévő városban játszódik, és hét fiú történetét meséli el, akiket a sors arra kényszerít, hogy legyőzzék a megpróbáltatásokat és felnőjenek. A történet a Joseon-dinasztia „Tigrisek” nevű vadászegységén alapul. 

Íme a 7Fates bemutatkozó trailere: Chakho: 

Január 16-án indul a Fekete Hold című sorozat: Blood Altar” című sorozat az „ENHYPEN” csoporttal együttműködésben fog megjelenni. 

Ez egy coming of age romantikus történet egy csapat vámpír fiúról és egy titokkal rendelkező lányról. A fiúk érettsége, barátságuk és a mögötte lévő rejtély teszi a műfajt új és érdekes megközelítésűvé. A „Kuro no Tsuki: Tsuki no Saidan” az első a „Kuro no Tsuki” történetek sorozatában. 

A harmadik és egyben utolsó közülük a „ Star Seekers ” címet viseli, és a TOMORROW X TOGETHER csoporttal való együttműködés eredménye, amely január 17-től ugyanezen digitális szolgáltatásokon keresztül kezd megjelenni. 

A történet egy fiúcsapat felnövéséről szól, akik idolcsoportként élnek egy olyan világban, ahol a mágia mindennapos valóság. A történet ötvözi a fantasy elemeket, mint például a képzeletbeli lények és a mágia, a showbizniszről szóló történetekkel. 

Ezeket a manwha-kat a Webtoons -on találhatjátok meg.Iletve letöltheted a Webtoon alkalmazást Androidra a Google Play Áruházból. Az első fejezetek ingyenesen olvashatók. Te melyik sorozatot várod a legjobban?

Vélemény, hozzászólás?