A ‘Love All Play’ című regény anime adaptációt kap

Vasárnap megnyílt Asami Koseki Love All Play című regényének televíziós anime adaptációjának hivatalos honlapja, ahol a főszereplők, egy teaser kép, és egy teaser promó is megjelent. Az anime sorozatot 2022 tavaszán szombatonként 17:30-kor sugározzák a Yomiuri TV és az NTV csatornákon. 

Love all play poster

Szinopszis 
Ryou Mizushima beiratkozott egy középiskolába és egy azonnal csatlakozik a tollaslabda klubhoz. Bár a klubnak nem volt megfelelő edzője, Mizushima saját ötleteivel  fejlesztette a képességeit, mire részt vett a prefektusi bajnokságon. Ezt követően megkeresi őt a Yokohama Minato középiskola tollaslabda edzője, Ebihara. 

Mizushima bizonytalan és félénk, nem tudja eldönteni, hogy egy ilyen rangos iskolába járjon. Azonban idősebb nővére, Rika támogatja, ezért úgy dönt, hogy a Yokohama Minatóba megy. Most egy edzővel és sajátos csapattársakkal megáldva Mizushima olyan tapasztalatokat szerez, amelyek eddig hiányoztak neki, és célja, hogy megnyerje a középiskolák közötti tornát. 

Staff
Rendező: dr: Hiroshi Takeuchi (Blade & Soul) 
Sorozat kompozició: Tomoko Konparu (Ao Haru Ride)
Forgatókönyv: Tomoko KonparuMiharu Hirami (Handakun), Shingo Irie (Hinomaruzumou), Michiko Yokote (Tsurune: Kazemai Koukou Kyuudoubu) 
Karaktertervezés: Riko Kaneda (Yakunara Mug Cup mo animációs rendező) 
Zene: Yuki Hayashi (Bakuten!!) 
Stúdió:  Nippon Animation, OLM 

Koseki 2011 májusában írta az első regényt a Poplar’s Pureful impresszum alatt. A negyedik és egyben legújabb regényt 2014 márciusában adták ki. A regény új kiadása a tervek szerint augusztus 25-én jelenik meg. 

Nem rég jelentették be, hogy a “My Master has no tail” című regény is anime adaptációt fog kapni

Hivatalos oldal: https://love-all-play.com/
Hivatalos twitter: @loveallplay2022

Vélemény, hozzászólás?