You are currently viewing A light novel ‘Ishura’ anime adaptációt kap

A light novel ‘Ishura’ anime adaptációt kap

Anime banner

A Kadokawa vasárnap megnyitotta Keiso Ishura könnyű regényének televíziós anime-adaptációjának hivatalos weboldalát, ahol két főszereplőt, két képet és egy teaser promót mutattak be. Keiso eredetileg 2017 júniusában kezdte el írni az akció-fantasy regényt a Kakuyomu weboldalon, amit a következő hónapban a Shousetsuka ni Narou követett. A Kadokawa 2019 szeptemberében kezdte el kiadni a sorozatot Kureta illusztrációival a Dengeki no Shin Bungei címke alatt. A hatodik kötet tavaly júliusban került a boltokba, a hetedik kötet pedig a tervek szerint február 17-én jelenik meg.

Meguri 2021 márciusában kezdte el rajzolni a Monthly Shounen Magazine-ban megjelent manga adaptációt. A Kodansha 2021 decemberében adta ki a második kötetet. A Yen Press 2021 szeptemberében licencelte a light novel angol nyelvű változatát, és 2022 szeptemberében szállította a második kötetet. A harmadik kötet megjelenését március 21-re tervezik. Az Ishura a 2021-es Kono Light Novel ga Sugoi! rangsorában a tankobon kategóriában az első helyen végzett, a legtöbb szavazatot kapva az összes sorozat közül az útikönyv történetében. A 2022-es kiadásban ugyanebben a kategóriában a light novel az ötödik helyen végzett.

Szinopszis

Egy olyan világban, ahol a démonkirály meghalt, egy sereg félisten, akik képesek voltak őt legyőzni, örökölte a világot. Egy mestervívó, aki egyetlen pillantással ki tudja találni, hogyan tegye tönkre ellenfeleit; egy lándzsás, aki olyan gyors, hogy képes áttörni a hanghatárt. Egy wyvern gazember, aki egyszerre három legendás fegyverrel harcol, egy mindenható varázsló, aki gondolatokat tud megszólaltatni. Egy angyali bérgyilkos, aki azonnali halált oszt. Ezek a bajnokok, akik az „Igazi Hős” cím elnyeréséért küzdenek, mindannyian félelmetes ellenfelek ellen szállnak harcba, és konfliktusokat szítanak egymás között. Megkezdődik a harc, hogy eldöntsék, ki a leghatalmasabb a hatalmasok közül.

Yuuki Kaji az anime főszereplője, mint Soujiro, a fűzfakard (első kép lent), Reina Ueda pedig Yuno, a távoli karom (második kép).

Vélemény, hozzászólás?