You are currently viewing A ‘Kijin Gentoushou’ fantasy regény anime projektje készül

A ‘Kijin Gentoushou’ fantasy regény anime projektje készül

A Futabasha kiadó csütörtökön jelentette be Motoo Nakanishi Kijin Gentoushou című fantasy-regényének anime-projektjét. A bejelentés pontosabban a Yuu Satomi által készített adaptáció első kötetének promóciós videója, ami aznap jelent meg.

Kijin Gentoushou

Szinopszis 
Az Edo-korszakban Kadono hegyi falujában élt egy „Itsukihime” nevű szentélylány. Jinta, egy fiatalember, aki idegen mivolta ellenére a szentélylány őrzőjeként tevékenykedik, elment az erdőbe, hogy legyőzze a démont, aki a távoli jövőt képes megjósolni. Ez a japán fantasy-sorozat az Edo-korszaktól a Heisei-korszakig követi a démonembert, aki az időben utazik. 

Nakanishi eredetileg 2013 januárja és 2016 májusa között írta a sorozatot az Arcadia regénykiadó weboldalán, majd a folytatás a Shousetsuka ni Narou weboldalon futott ugyanabban az évben szeptember-októberben. A Futabasha 2019 júniusában kezdte el kiadni a regényt Tamaki illusztrációival. A hetedik kötet június 18-án került a boltokba, a nyolcadik kötet pedig a tervek szerint október 21-én jelenik meg. A Kijin Gentoushou kötetekből összesen 230 000 példány van nyomtatásban. 

Bejelentés: 

A regény különleges oldala: https://www.futabasha.co.jp/introduction/2019/kijingentousyou/ 

Regény hivatalos Twitter: @kijin_novel 

Vélemény, hozzászólás?