You are currently viewing A Hunter x Hunter új voice trailert mutat be Hisoka és Chrollo szereplésével

A Hunter x Hunter új voice trailert mutat be Hisoka és Chrollo szereplésével

A Hunter x Hunter bemutatott egy új mangatrailert Hisoka Morow-val és Chrollo Lucilferrel, a japán anime szinkronszínészeivel, Daisuke Namikawa-val (Hisoka) és Mamoru Miyano-val (Chrollo). A videót a Yohishiro Togashi Exhbition – PUZZLE alkalmából adták ki. Nézd meg az új trailert alább:

A Yoshihiro Togashi által írt Hunter x Hunter 1998-ban kezdett el sorozatként megjelenni a Shueisha Weekly Shonen Jump című folyóiratában. Togashi az utóbbi években hátfájással kapcsolatos egészségügyi problémákkal küzdött; még ábrákat is rajzolt, hogy elmagyarázza, hogyan kell helyesen felvenni a dolgokat, ha leejted őket, hogy elkerüld a sérülést. Ez vezetett ahhoz, hogy a manga gyakran szünetelt, és nemrég bejelentették, hogy a heti megjelenési ütemtervtől eltérnek.

A MangaPLUS ingyenesen kínálja a mangát angol nyelven:

Gon lehet, hogy vidéki fiú, de nagy vágyai vannak. Mito nénikéje tiltakozása ellenére Gon úgy dönt, hogy apja nyomdokaiba lép, és legendás vadász lesz. A Vadász reménységek egy viharral teli hajón indulnak útnak, ahol Gon találkozik Leorióval és Kurapikával, az egyetlen másik jelentkezővel, akiket nem tesz tönkre a tengeribetegség. Miután túlélték a nyílt tenger borzalmait, Gonnak és társainak most különféle próbatételeken kell bizonyítaniuk, hogy megtalálják a megfoghatatlan Vizsgateremet. És ha egyszer odaérnek, vajon élve távoznak-e valaha is…?

Vélemény, hozzászólás?