You are currently viewing A Funimation és Crunchyroll összeolvad, így létrehozva a legnagyobb anime katalógust

A Funimation és Crunchyroll összeolvad, így létrehozva a legnagyobb anime katalógust

A Sonny’s Funimation Group korábban 1,175 milliárd dollárért vásárolta meg a Crunchyroll-t, így csak idő kérdése volt, hogy a két streaming szolgáltatás összeolvadjon, hogy egyetlen nagy anime könyvtárat hozzanak létre. 

Kedden a Crunchyroll bejelentette, hogy a Funimation beolvad a Crunchyroll streaming szolgáltatásba, vagyis mától kezdve minden Funimation tartalom elérhető lesz a Crunchyrollon. 

Mi lesz a Funimation fiókokkal? 
Sok Funimation-felhasználó kíváncsi arra, hogy mi lesz a Funimation-fiókjával az egyesülés után. A Funimation a továbbiakban csak a folyamatban lévő anime sorozatok új epizódjait fogja felvenni. Ahhoz, hogy élvezhessék, a közelgő anime sorozatokat, a rajongóknak Crunchyroll előfizetést kell majd vásárolni. Üdvözlő ajándékként a Funimation előfizetők 60 nap Crunchyroll prémiumot kapnak ingyen. 

My hero academia banner

Emelkedik a Crunchyroll előfizetés ára? 
A Crunchyroll egyelőre nem emeli a prémium előfizetés árát. A jövőben azonban ez nem biztos, hogy így lesz. 

A Funimation és a Crunchyroll egyesülése jó hír lehet az anime-rajongók számára, hiszen nem kell hogy külön-külön előfizetést vásároljanak az egyes streaming-szolgáltatásokhoz. A Funimationnak kizárólagos streaming jogai voltak számos jó sorozathoz, köztük a Tokyo Ghoulhoz, a My Hero Academia-hoz és a Mushoku Tenseihez, amelyek a mai naptól kezdve a Crunchyroll előfizetői számára is elérhetőek lesznek.  

Vélemény, hozzászólás?